Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Alf Persson...

Annons

...Med fru på AOP Tandteknik AB i Gävle. Olyckan var framme för min gamla mor dagen före julafton. Hennes löständer i underkäken for i golvet och sprack mitt itu.

Det blev en julafton utan tänder i underkäken och lite mindre av den julmat som måste tuggas. Alf åkte ned till sitt företag 28 december trots att han var ledig. På mindre än en timme stod jag med nylagade löständer i min hand. Min gamla mor grät när jag kom med hennes tänder. Även till Margareta Bodinsson, på Gävle kommun för att allt löste sig så smidigt.

Mikael H med familj och släkt

...till Leif Peters med personal på Bilmetro i Sandviken. Ni är alltid proffsiga och trevliga. Det är ett nöje att serva bilarna hos er.

Allroaden och A5:an

...till hemtjänstgrupp Solrosen och en ros till Karl-Johangården våning 2 i Sandviken för mycket gott bemötande, bra stöd och hjälp under julhelgen när olyckan var framme.

Gunnar och Gunnel Eklund med döttrar

...till Karl-Olov Hedin och Hans Holmkvist som bjuder oss på trevliga fina stunder med sång och musik

Pensionärer och personal dagvård Hammarn

...till Sickan och Agneta på dagverksamheten Höstsol i Valbo för all vänlighet och omtanke.

Svend Hansen

...till alla käcka, glada och ständigt uppmuntrande Friskis&Svettis-ledare, med vars hjälp jag hindras att sjunka ihop och bli en liten krokig gumma. De hjälpsamma värdarna bidrar till den goda stämningen.

Barbro Sollbe, 76 år

...till alla som hjälpte oss med 32-åriga hästen Virmari i Sjöäng, när hon halkat omkull. Tyvärr gick det inte att rädda henne. Tack alla ni för hjälp och stöd.

Familjen Melin

...till ortopedavdelningen 112 B för vänligt och trevligt bemötande under min vistelse hos er

V51+ måndag–tisdag V 52, Erik, 92

...till DSB och den personal som på ett oväntat och kreativt sätt löste problemet för oss som skulle norr om Tierp när ett stort signalfel skapade kaos i tågtrafiken 2 januari. Tågvärden på tåget till Tierp gjorde vad han kunde för att ordna en buss eller taxi till oss utan att lyckas. Lösningen blev att vi fick kliva på tåget igen och en förare och en tågvärd som hade rast i Tierp körde oss hem i ett ”specialchartrat” tåg.

På min fråga om tåget ändå skulle körts upp till Gävle fick jag svaret att det skulle det inte, men att de tyckte det var viktigt att vi skulle få komma hem någon gång. Det var resenärer till alla stationer utom Furuvik som på detta sätt slapp bli sittandes i ett kallt Tierp.

Ann-Cathrin Larsson, Marma

...till personalen på avdelning 1 Kristinelundsgården, som under de två sista åren på ett enastående sätt skött om och vårdat Elis. Bättre och trevligare personal får man leta efter

Elis Erkssons anhöriga

...till min enastående läkare Alexander Wirdby som tar sig tid och lyssnar och på ett förstående sätt hjälper mig så gott han kan.

Camilla Liljestrand

...till min grabbs fiskarkompisar i Älvkarleby, ”fastagänget”. Ni är helt underbara mot honom. Ni har verkligen hjärtat på rätta stället. En särskild ros till Simon för den fina rullen.Lill-Nicklas längtar att fisket ska starta igen.

Två mycket tacksamma föräldrar Britt och Börje Mattsson

...till Inge, Irena, Erika i Järbo och familjen Kjell Wiberg i Jädraås för värme, gemenskap, god mat och klappar. När man nu genomlidit sin första jul- och nyårshelg utan sin älskade livskamrat känns det skönt att någon bryr sig. Ni ska veta att mina tankar går till er. Min önskan är att vi alla ska bli bättre på att bry oss om varandra.

Inga

...till Kaija Hansson (Hiller) som kommer ihåg oss patientvärdinnor till varje jul.

Värdinnorna

...till doktor Mariko på Tierps vårdcentral som följer upp och håller kontakt så man känner sig trygg. Du är guld värd.

Tanten med långvarig feber

...till doktor Dayssam Hajo för varmt och vänligt bemötande vid min operation vid Gävle sjukhus. Även till personalen på operation, uppvakningen och avdelning 108 A.

Patient 370802-7762, Marianne Backlund

...till styrelsen i hyresgästföreningen Nya Regleringen samt övriga eldsjälar för allt ideellt arbete ni lägger ner för oss boende i området, nu sist julbordet med allt gott. En extra ros till tomten.

May, Rut och Elsa

...till var och en som arbetar på Spelmannens äldreboende, för all omtanke och värdigt bemötande i livets olika skeenden. Vi minns Greta med glädje, hon var nöjd!

Kristina och Ove Östlin

...till Anette Andersson och Mange Lundgren som är kanonmänniskor. Ni har varit ruskigt bra som funnits för mig och jobbar åt frivården.

KE

Mer läsning

Annons