Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till alla...

...till alla, som på olika sätt deltog i strokeföreningens julmarknad 22 november. En alldeles särskild ros till vår egen härliga ”tomteorkester” med Marianne och Ingemar Åsberg, Eivon Larsson, Willert Jansson och Artur Frid som bjöd på härlig underhållning samt till Hans Ramsell och Ola Berggren som ställde upp oanmälda och helt frivilligt.

...till Magdalena Ekström på Gavlegårdarna i Hedesunda, för att du alltid är så glad och hjälpsam. Inget snö- oväder i världen kan stoppa dig!

...till min gulliga kontaktperson Eva Engström. Du tar dig alltid tid fast du har mycket runt dig. Jag mår lite bättre tack vare dig.

...till Rigmor, vår stöttande och skickliga sköterska, för all omtanke om oss personal och våra kunder.

...till Cirkuslinjen som kom ut till oss på Bergby Centralskola på invigningen och uppträdde för oss alla. Alla tyckte det var roligt att ni kom. Även ett stort tack till företagen som bidrog med saker till invigningen.

...till ElsBritt Strömvall som kan hur mycket som helst. Hon är superduktig på tv bland annat.

...till arbetsmyran Magdalena på Gavlegårdarna i Hedesunda för att du slitit som ett djur med snöröjningen. Hoppas du blir kvar hos oss!