Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till alla blodgivare...

...till alla blodgivare som ställt upp och gett blod under året!
Blodcentralerna i Gästrikland och Hälsingland

...till Gävles lucia och Lions samt alla andra som gjorde luciafirandet i Böna Kapell/ Bygdegården till en fin eftermiddag i vintermörkret.

...till Polhems tårtflickor för den vackra och goda nobeltårtan.

...till Birgitta Eriksson, rektor på Hedängskolan F-6 i Storvik, som alltid finner vägar och aldrig ger upp kampen för alla barns bästa på vår skola.

...till all personal och alla barn på Nävergårdens förskola i Sandviken för att jag fick vara hos er och ha praktik. Ni är guld värda och ni betyder mycket. Det har varit jättetrevligt med er. Vi har skrattat och haft roligt tillsammans! Jag kommer att sakna er otroligt mycket men jag kommer och hälsar på er, Tack för en trevlig tid.

...till alla underbara ungdomar och vuxna som hjälpte till på årets Torsåkers tomtesmyg. Även till alla underbara sponsorer. Inget tomtesmyg utan er alla.

...till de som hjälpte till med julgåvor till 3 december när Anders Lundin och Rolf Östlund berättade om mobbning på Fyrklövern.

...till alla medlemmar som lagade och förberedde julbordet, och alla som hjälpte till med lotterivinster.