Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till alla cruisare

Annons

...till alla cruisare som var i Hofors 16 augusti. Härligt att se så många fina bilar och trevligt folk fastän bensinpriset är så högt och det finns folk som gnäller om sådana här kvällar! Hoppas att ni återkommer!

Helnöjd åskådare

...till Elisabeth och Ola för en jättetrevlig brödraträff med respektive. Vi fick god förplägnad, besök på Strömsbergsdagen i det gamla vackra bruket. Vidare till Orkebo, där vi bröder Ivan, Vajne, Linné och Ola ”trampade ur våra barnaskor”. Många minnen väcktes till liv och gav oss en dag som vi kommer att minnas.

Ivan Jacobsson

...till Malin som hjälpte mig på Stortorget då jag föll över den elkabel som låg tvärs över Drottninggatan. Tack för din hjälp och omtanke! Ros även till taxiföraren Thomas Larsson som hjälpte mig till sjukhuset och vidare till Södertull då akuten inte tog emot mig för att stoppa blodflödet och sy ihop hakan.Tur att sådana som ni finns!

Rammelgumman

...till Daniel Lundberg, Lennnart Isberg, Jarmo N och Niklas L för att ni utförde ett toppenjobb med våra barn under Valbo HC sommarhockeyskolan vecka 32. Vi ser fram emot hösten nu!

Föräldrar och barn

...till supersnällla Jenny, vad skulle vi göra utan ditt lilla ”närköp” och bilutlåning?

Leif, Hanna, Felicia och Charlie

...till de två poliser som på ett mycket medmänskligt och förnuftigt sätt hanterade en (kiss)nödsituation för mig vid en mörk grässlänt intill Gavleån på Cityfestens lördagskväll. Heder åt er och på det sätt ni uppträdde gör ni bra reklam för poliskåren!

Lilla Bamse

...till Robert för all hjälp med crossen. Heder åt dig.

Jimmie

Mer läsning

Annons