Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till alla dagbarnvårdare

...till alla dagbarnvårdare i Sätra. Sista julen med er och vi vill tacka för att ni alltid är så glada och påhittiga och alldeles, alldeles underbara!

Milo med familj

...till alla ni som fått mig att känna mig som hemma i Gävle; Annika, Lotta, Stina och Ulla-Karin. Skönt att ni finns! Även till alla mina supertrevliga grannar på Salamandervägen.Thessan

...till läkaren Tuveson som ger landstingsledningen bra tips på besparingar. Hoppas att de lyssnar. Mycket bra sagt av dig. Kanske finns det hopp om bättring!

Susanne Lind

...till Lättings för att vi fått ha vår årliga Höstsalong under några novemberveckor hos er!

Medlemmarna i

Gävle Fotoklubb

...till Hyresgästföreningen på Rågångsvägen i Gävle, som ordnade adventskaffe med underhållning. Tack för ert engagemang. En speciell ros till alla barn i Lucia- tåget.

En nöjd hyresgäst

...till Ingrid Söderberg för en jättefin resa till My Fair Lady på Oscarsteatern i Stockholm. En strålande föreställning samt en fantastiskt god midddag. Ros också till chauffören Janne samt Inga som var med och severade kaffe med härliga smörgåsar på hemvägen.

Nöjda resenärer i PRO Strömsbro-Stigslund

...till Marie Hansson som fixade en jättekul kväll i bowlinghallen.Vi gör gärna om det.

Alla vi som var med

...till Hofors Ridsällskaps duktiga ungdomssektion som anordnade en fin luciashow med spännande inslag i rid- huset söndag 7 december. Ros även till vår lucia Julia Högnelid.

Styrelsen HRS

...till Anita och Kjell i Hofors som ordnat PRO- danserna som nu tyvärr går i graven.

Danslysten mormor

...till Ingrid och Christer på Klackbaren i Gävle som ordnade så fint med julbord och julklappar.

Vi som var med

..till Maria och Danne Wallberg för en jättetrevlig kväll hemma hos er.

Alla vi som var där