Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till alla er taxichaufförer

Annons

...till alla er taxichaufförer som har jobbat jul och nyår för att skjutsa överförfriskade människor mellan barerna, trots att de många gånger inte är trevliga mot er. Jag hoppas att de ska tänka på er när ni lika gärna kunnat vara hemma med familjen. En hel bukett till er chaufförer på taxi Stor & Liten och Gävle Taxi – de mest seriösa bolagen som Gävle har i dag. Taxiåkare, stöd de lokala bolagen, för de betalar skatt i Gävle!

Apostlahästen

...till besättningen på Scandal Airlines och övriga aktörer, för en helt underbar resa som landade på Gårdskärs airport på nyårsafton.

Suntripresenärerna

...till var och en av er som arrangerade Nyårsresan i Gårdskär! Vilken show! Vilka sångare! Vilka dansare och dansöser! Allt var toppen! Tack för en toppenresa och en härlig kväll/natt!

Tre av resenärerna

...till Bomhus nästa. Ni är verkligen ett gäng som kan konsten att bjuda på er själva.”Backa och ta fart” var jättebra. Ni var samtalsämnet när vi kom hem. Snygga kortkalsonger, Leif!

Inger, Börje, Carina och Kurt

...till den hederliga kvinna som hittade på mitt presentkort och satte in en annons i tidningen om detta. En annan stor ros till dig på Gävletidningar (kommer ju tyvärr inte ihåg ditt namn) som ringde mig och berättade att denna kvinna just satt in en annons om upphittat presentkort. Nu får jag äntligen köpa det som presentkortet var ämnat för då jag tappade det.

Tacksam!

Mer läsning

Annons