Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till alla hjälpsamma Hedesundabor

Annons

...till alla hjälpsamma Hedesundabor som ställde upp när riesenpojken Harry kom lite vilse i Hedesundaskogarna. Ett extra tack till Åsa, som guidade oss till Harry!

Tacksam hundägare

...till dig ärliga person som hittade min plånbok med en dödskalle på. Mitt i centrala Ockelbo. Och till dig Lenita som ringde från polisen i Gävle och talade om det. Ni är guld värda.

Emelie från Norrsundet

...till ambulanskillar, vårdpersonal Skutskär, akutpersonal, personal AVA och avdelning 105, operationspersonal pacemaker. All personal och alla medpatienter. Underbara änglalika. Ni finns alla för alltid i mitt hjärta. Ni har berikat mitt liv i min krångliga situation, läkare som kompisar.

Berit Ahlin, Älvkarleby

...till nattugglorna på K-Lund som har fått stå ut med mig denna sommar. De har varit jättetrevligt att jobba med er.

Hampus

...till Sven-Olov på Coop Extra i Skutskär som förärade mig en vacker bukett med liljor för att jag har fyllt 97 år. Jag blev mycket glad och tacksam för denna vänlighet.

Nanna

...till målarna på Norrskensgatan som fått så mycket kritik från många hyresgäster som tycker att det blir för mycket färger. En färg på förrådsdörrarna och en annan på ytterdörrarna. Det är inte målarna som bestämt detta utan Gavlegårdarna. Vi tycker i alla fall att de är skojiga och mänskliga.

”Brudarna” på Norrsken

Mer läsning

Annons