Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till alla i driftgruppen på Gavlefastigheter...

Annons

...där jag praktiserar för att ni hjälpt till att få mig att trivas och fått känna mig som en i gänget trots att jag är enda tjejen i gruppen.

Linda Sparr

...till alla som besökte var stödgala på Spegeln för utsatta i Gävle, föreningar Verdandi och Rädda Barnen, sponsorer och ett speciellt tack till medverkande artister: Simon Ådahl, Jacob Gordin, Ronny Andersson, Örjan Armgren, Linda Sahlberg och bandet Törst. Tack vore er alla blev det en succékväll för den goda sakens skull!

Arrangören Riksförbundet för hjälp åt narkotika och läkemedelsberoende RFHL Gävleborg genom ordförande Rolf Karlsson

...till Zeke och Per på Ljungs VVS och Janne på Gästrike Vatten som fixade vår läcka när ”klåparn” var här och bytte vår vattenmätare

Anders och Gunilla

...till Konserthusets chef Beryl Lunder för ett mycket generöst mottagande av 15 utländska högskolestudenter – kineser, iranier, en ryska och en portugis. Utöver själva konserten visades de runt i huset, fick höra den suveräna ryska gästpianisten berätta om sitt arbete och träffa den unga sydamerikanska dirigenten Christian Vásquez. För flera av de musikintresserade ungdomarna var det första gången de satt i en konsertsal.

Barbro Sollbe

...till Karin och hennes arbetskamrater på Nobina i Sandviken som såg till att jag fick tillbaka mobiltelefonen som jag råkade glömma på bussen.

Anders Eklind

Mer läsning

Annons