Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till alla medlemmar

Annons

...till alla medlemmar i Skutskärs IF:s kamratförening för ert stöd. Extra ros till Lasse Holmgren, Björn och David.

Styrelsen genom Åke

...till Anna Karin Ekström i Järbo som bjöd på en fin dagsutflykt med bil från Sandviken till Dalarna och åter.

Mostrarna Sonnie, Gun och Ylva

...till mina vänner Hasse Olsson, Erik Sundström, Micke Eldblom och Magnus Lundberg för övningskörning och transport av mc, till Hasse Lislegård för hjälpen med kopplingen, till Agneta Andersson på länsstyrelsen, körkortsenheten för trevlig service, till Johan Lord på YA Trafikskola och till Lasse Bäckström (uppkörningsmannen) som var trevlig och tydlig i sitt agerande.

Lena Andersson

...till alla simmare från Sim77 som var med och tog många medaljer i Fjärran Höjder-spelen. Stort grattis till tjejerna som vann lagkappen.

Prenumerant i Hofors

...till ambulanskillarna i 928 3 oktober som kom och tog hand om mig efter olyckan i stallet. Ni är värda alla rosor i hela världen. Ros även till doktorn med sina två snälla sköterskor på Gävle akuten.

Sanna Forsberg

...till dig äldre herre som hjälpte mig upp när jag halkade på Coop Forum/cafeterian lördag 4 oktober klockan 16, heder åt dig när ingen ville se vad som hänt!

Heder åt dig

...till Carina Delin, för en jättetrevlig dag med god mat i Ockelbo.

Selggrensgårdens Nya Demens

...till familjeläkarjouren i Sandviken som gjorde allt för min man som hade gjort illa sig i ögat 22 september.Tack för att ni finns och gjorde så gott ni bara kunde.

Annika

...till Cliffe, Rickard, Pelle och Lotta för ert stora engagemang och arbete den gångna säsongen.

Killar och föräldrar, IK Sätra fotboll P95

...till er två mammor som hjälpte mig och Henry med stöd och skjuts när han bet hål i tungan. Varsin ros till Anette och Hannes också som levererade bilen efteråt.

Svimfärdig mamma

Mer läsning

Annons