Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till alla medlemmar i Gävle Golfklubb,

...till alla medlemmar i Gävle Golfklubb, för de nästan tolv år jag fick tillsammans med er. Fantastiska år av vänlighet,tolerans och tålamod. Nu går jag ut i ”ledighet”.

Arne Steen, före detta klubbchef

...till cittragänget Järbo som helt oförhappandes gick i spetsen för Finnäs Frysfacksförenings jubileumståg från Bränne backe till Landströmsåkern på fjärde advent. Tack även till Ytterbyns motionsklubbs spänstiga pensionärsgrupp som gjorde ett uppträdande i lianer och på studsmatta på Finnäs Frysfacksförenings 60-årsjubileum i Arken.

Hervor, Hulda, Torborg och Gösta

...till Lena på Rosens kvinnohem för den otroligt fina stöttning hon ger. Ros även till Janni samt personal. Och de tjejer som finns där.

Kram Nina

...till häktespersonalen för ert otroligt fina bemötande och omhändertagande. Vet inte vad jag annars hade gjort i min förtvivlan. Tack!

Nina cell 9

...till kaféunderhållarna som har varit hos oss på Spelmannen i höst. De är Carin, Sven, Margit, Bengt och Anders. Det har varit mysigt med er musik och sång vid våra fikastunder.

Spelmannens kaffegäng