Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till alla snälla...

Annons

grannar på Kittelvägen i Bomhus, som stannade och hjälpte mig att få loss bilen när jag körde fast i snöslasket på parkeringen. Trots att det var måndag morgon och ni var på väg till arbeten gav ni er tid för att hjälpa. Det värmde!

Erika Lindblom

...till er alla som både letade och tog hand om vår hund Russin, då hon rymde på Näringen i Gävle.

Russins matte och husse

...till Susanne för att du sydde färdigt de nallar som vår farmor påbörjade innan hennes bortgång. De blev jättefina och charmiga.

Familjen Söderberg

...till doktor Peter Rosenberg för att du fixade mitt onda knä.

Tacksam Inger N

...till Nisse och Christoffer för att ni tog er ned och skottade av taket till stugan.

Margona

...till Markbyggarna som i Sätra plogar och sandar våra promenadvägar på ett utmärkt sätt.

MB

...till alla på psykiatriska mottagningen på Sandvikens sjukhus för ett trevligt bemötande. Ett speciellt tack till Karin Blomkvist-Cavallin för ditt stöd under alla dessa år.

Eva Larsson

... till personalen på Sandvikens hund-&kattpraktik för vänligt bemötande och bra omsorg i samband med Ozzys sjukdom och bortgång.

Familjen Stridh

...till Inger på Ica Söder för all bärhjälp till bilen. Du är helt fantastisk.

Päivi Sova

...till Jim och Björn på dagkirurgin i Sandviken för att ni bemötte mig och min rädsla inför operationen 18 januari på ett fantastiskt sätt. Det betydde mycket.

MS

...till akutpersonalen på Gävle sjukhus för trevligt bemötande och snabb behandling när jag kom in med magbesvär natten 16 december. Även till avdelning 112 K.

Hans Edel, Hille

...till damen på sjukhusparkeringen som lånade ut sin mobiltelefon så att jag kunde ringa hem efter reservnyckeln, då tändningsnyckeln var inlåst i bilen.

Citroënägaren

...till den mycket trevliga och serviceinriktade dam hos polisens id/pass- avdelning som torsdag eftermiddag 20 januari på ett mycket smidigt sätt ordnade id-kort till en äldre dam. Det som varit gruvsamt blev ett lätt och glatt besök!

Pigga PQ90

...till alla som ställde upp på vår torsdagsdans i Skutskärs Folkets hus. Bra stämning och bra musik.

AMJ

...till världens bästa kompis Catrin. Du är guld värd för mig.

Vännen

...till alla dagmammorna Carina, Kicki, Ingrid J, Ingrid E med flera för det ni gör med era dagbarn.

En beundrare

...till den trevliga kille jag mötte i Hemlingby i backen upp till spårcentralen. Du var kortklippt och hade jeans, det var 10 januari 2011. Vore kul att ses.

Solglasögonen

...till personalen på HIA och avdelning 105 på Gävle sjukhus för den goda omvårdnaden av vår syster Ingela och ett särskilt tack till sjuksköterskan Peter som var med oss när Ingela somnade in. Ni gör ett kanonjobb.

Familjen Eriksson genom Britt-Marie och Håkan

...till min tandläkare Lena Lagerström och hennes personal på folktandvården Sätra för att du/ni hjälpte mig genom den här resan.

Skinkmackan

...till doktor Lund-Olsen och övrig personal vid Hälsopartner hälsocentral i Sandviken, för trevligt bemötande och omtänksamhet.

Tacksam patient

...till Sonja och Bengt som hjälpt mig med att handla samt Donco med fler som hjälpt till med snöskottning under tiden jag varit sjuk.

Karl-Göran Persson

...till KK Gävle sjukhus, systrarna sal 9, doktor Eva Smedberg och samtlig personal avdelning 108 A för allt under mammas sjukdomstid.

Renée

...till Anneli och Marianne, Valbo församling, för deras engagemang i sorggruppen på Mikaelsgården. Avslutningen på Stora Wall blev en angenäm överraskning. Ett varmt tack också till övriga deltagare.

Märta Peterson

...till Marika Johansson, tekniska kontoret, som alltid lyssnar och ställer upp i ur och skur.

Finskan

...till barnläkare Bernt- Ove Hedberg på Gävle sjukhus, barnkliniken 107, för allt du gjort för Johan och oss under din tid som patientansvarig läkare för honom. Tio år är en lång tid. Du har varit vår trygghet inom sjukvården. En klippa.Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning. Det beskriver dig perfekt. Vi kommer att sakna dig. Önskar dig lycka till i framtiden.

Johan Elfström med familj, Ljusne

...till alla som bidragit med presenter, pengar, leksaker och filmer till barn- och ungdomssjukvården på sjukhuset i Gävle under 2010. Vi som arbetar här ser dagligen den uppskattning dessa bidrag ger. Att vårdas på sjukhus med behandlingar och undersökningar kräver mycket mod. Genom alla bidrag vi fått kan vi glädja små och stora patienter. Tusen tack!

Personalen och vårdenhetschefer på barn- och ungdomssjukvården Gävleborg

Mer läsning

Annons