Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till alla som...

Annons

ställt upp och arbetat på PRO:s Träffpunkt i Storvik. Vi önskar er alla en trevlig sommar.

Maritta, Ingegerd, Nils-Arne, Börje

...till Birgit Westlund. Tack för att du finns.

Dina vänner

...till resekommittén och Eva-Lise Berglund, PRO Hofors för att ni fixat ihop vår resa till Dublin och Kilkenny. En jättefin vecka med en mängd irländska specialiteter.

50 nöjda och glada resenärer

...till Karl-Olov Hedin och Hans Holmkvist för alla trevliga fredagar med musik och sång. Vi hoppas på fortsättning till hösten. Ha en trevlig och skön sommar.

Pensionärer och personal Dagvård Hammarn

... till mina arbetskamrater Susanne, Laila och Ellinor en ros för uppvaktningen efter att vi fått vår dotter Livia. Sofie tackar för den fina klänningen och vi för den vackra blomman. Kram på er.

A-L

...till doktor Hampus Nugin för ditt otroliga stöd och för din förståelse under min sjukdomstid. Vad hade vi gjort utan dig? Vi glömmer dig aldrig!

Katrin, Marcus och Hugo

...till personalen på Strömsbro skola. Ni har alltid tid för en trevlig kommentar när man hälsar på eller hämtar barn. Ni gör ett stort jobb trots mäktiga arbetsuppgifter. Trevlig sommar!

Välkommen mormor

...till Irene, Reumatikerföreningen i Gävle, för den trevligt arrangerade resan till Västmanland.

Från glada resenärer

...till Peter Green, Eriksson Bilteam, för en fantastisk lagning av ljuskälla fram. Tack för din ljusa idé och ett bra utfört arbete.

Xenon x två

...till Mårten Pettersson, Gävle Billackering, med stab, som sätter färg och glans på bilar som mött olika öden. Vilken toppenservice!

Port och iskant 525

...till Vasaskolans jazzlinje som bjöd oss på en strålande avslutningskonsert 16 maj. Extra plus till dansbandet Nils-Christians. Vilken succé!

Vi nio som var där

...till Birgitta Söderström, Röda Korset Hofors, för att du kom och bjöd på hembakt jordgubbstårta och kaffe och till Kaj Ramsell som spelade och sjöng.

Servicehuset Spelmannen

...till personalen på Lillvik som ordnade en så trevlig vårfest för de boende och deras anhöriga. Ni är fantastiska!

Lennart, Lillemor och Sally

...till Anders Söderblom och grabbarna på Autoexperten i Gävle för ett helt suveränt bemötande. Trevligare och mer serviceinriktade människor är det svårt att hitta! Tack för min numera iskalla bil!

Virriga Saab-Jeanette

...till alla elever och lärare i Gävle som hjälpt oss och besvarat vår enkät Ung Röst 2011!Till hösten kommer en rapport om hur barn och unga i Gävle har det, och nästa år presenteras resultatet för FN:s kommitté för barnets rättigheter i Genéve!

Margareta Elensky, Rädda Barnen i Gävle

....till vår gympa- ledare Inga Jansson för en jättetrevlig dag i din stuga med gott kaffe och massa gosaker. Även till Elsa som hjälpt till i köket. Solen var med oss som vanligt. Vi ses till hösten.

Fredagsgänget

...till Kerstin, Rut och Stina på Frälsningsarmén för underhållning och lärorika kunskaper som vi fått ta del av. Och allt gott fika varje gång. Tack till Gösta och Per för fin musikunderhållning.

Från oss alla som deltagit i dagledigträff och FAV

...till personalen på Fleminggatan 17, nedre botten, för god omvårdnad av Ulla under alla år. Speciellt tack till kontaktsköterskorna Anette och Lena.

Rolf Thunander

...till Pilar på Aqua zumban som har fått oss att ge allt hela terminen. Tack så mycket från oss alla. Vi ses nästa termin! Kram från hela gänget!

Dina fans

...till Klas på Bäckströms mekaniska verkstad i Hofors som lagade min punktering på ett proffsigt och charmigt sätt, så att jag kunde fortsätta min bilfärd.

Ulla Nopp, Märsta

...till vår fantastiska cellolärare Åsa Lundqvist. Du är bäst! Tack för ännu en termin.

Lina och Amelia

...till alla som så helhjärtat ställt upp med PRO bingo i Skutskär under vårperioden och för denna trevnad och gemenskap vi äldre fått känna varje torsdag och för den avkopplande pausen med kaffe och smörgås. Hoppas vi allesammans ses igen i september.

Från oss alla som spelar genom Maiken

...till barnkliniken på Gävle sjukhus. Så trevlig personal och fint omhändertagande av min dotter. Tack för allt ni gör!

Alicia-08

...till Ola och grabbarna, Gefleborgs flyttservice, som skötte sitt uppdrag på ett trevligt och smidigt sätt!

Nils och Viveka Hedar

...till alla dem som ordnade så att vi kunde få uppleva en underbar dag i Aspnäs 23 maj. Lars G för välsignelse med mera. Brita H för sång och klurigheter. Anneli, Laila och Isabella för god mat och kaffe. Wajne J som lugnt och säkert tog oss både hit och dit och hem med bussen.

Från oss som var med genom Laila B

...till Gunnel Pettersson som tog initiativet till en träff i Ockelbo för oss konfirmander från 1941 med kyrkobesök och besök på Wij Trädgårdar. Tack för en trevlig dag.

Från oss som var med genom Ulla-Stina Håkansson

...till alla dagbarnvårdare Carina, Kicki, Ingrid E och Ingrid J. Jag blev helt imponerad av er alla i Hemlingby. Vilken stämning det var på Mulle.

Åskådare

...till min bästa kompis Catrin som alltid ställer upp i vått och torrt. Du är guld värd.

Vännen

...till Inga Jansson för en trevlig säsongsavslutning i vacker miljö med sol och vatten.

Fredagsgymnasterna på Furugården

...till all personal på Villa Milbo, Hille. Beundrar er vänlighet och tålamod med oss kravliga människor!

Hon med hostan

Mer läsning

Annons