Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till alla som funnits med oss

Annons

....till alla som funnits med under de sex år vi levt med vetskapen om att Hans-Olov drabbats av sjukdomen Alzheimer.

Även till verksamhetschefen Therece, sjuksyster Lena och personal på Fleminggatan 11, boende för yngre dementa där han levde de sista åren. Jag är så tacksam för att ni fanns när inte jag orkade längre. Jag vet att han har haft det bra hos er. Även till de andra som funnits med i denna tid, till exempel Siv, Gunnel och Pirjo samt vänner och familj som ställt upp.

...till er modersmålslärare i Gävle kommun för att ni kämpar på trots många gånger svåra arbetsförhållanden. Utan er står vi oss slätt! Med en gemensam bild av eleverna får vi pedagoger de förutsättningar vi behöver för att kunna arbeta mot samma mål!

...till Arne ”SparArne” Evertsson på Hofors Sparköp för hans engagemang när det gäller att hjälpa Hofors hembygdsförening att sälja kalendrar.

...till Marlene, Therese och Åsa för att ni lyssnat på, förstått och uppmuntrat mig. Det har betytt för mig nu. Tack, ni är underbara!

...till all personal vid lungkliniken på Gävle sjukhus! Ni är utomordentligt proffsiga, hjälpsamma och alltid medkännande.

...till orkidédamen. Din omtanke värmer mitt hjärta.

...till den trädfällande mannen vid Källsätersvägen som hjälpte mig, när jag hade ramlat. Armen hade gått av på två ställen!

...till bröstmottagningen, doktor Johan Ohlsson med flera som tog emot mig 17 mars.

... till Torgny med personal på Sågarbo herrgård för det fina bemötandet och den god maten.

...till de fyra som fixade en helbra och lyckad fest för oss alla på Robertsholms förskola lördag 21 mars. När blir nästa?

...till den snälla mannen som körde en extra tur med glassbilen förbi oss i Överbyn, Järbo tisdag 17 mars. Mycket uppskattat av oss som köpte glass i solskenet!

...till deltagare, funktionärer, sponsorer och publik som gjorde WGZ:s westerntävling i Högbo 29 mars till en toppendag.

...till den underbara personalen på Gävle sjukhus, avdelning 110, för att ni gjorde Marcus slutskede till en fin och minnesvärd tid.

...till den trevliga mannen på Bilprovningen i Gävle för den fina informationen om bilens skötsel 30 mars klockan 15.30.

...till läkare och sköterskor på avdelning 111A och B (jag låg på båda). Jag hamnade på sjukhus för första gången på min 55-årsdag. Blev mycket väl omhändertagen av trevlig, vänlig och kunnig personal. (Till och med maten var super)

...till Ann-Christine Andenius på Lindbacka förskola för ett intressant och givande studiebesök.

...till Aaron på Synsam, Nian i Gävle, för ditt bemötande och goda service 31 mars. Jag är jättetacksam för din hjälp med mina glasögon.

...till Per och en kollega på Ljungs VVS i Hofors som kom ut och lagade duschpumpen till bastun vid Koludden trots att det var lördag.Detta gjorde att vår heldag med fiske och bastu blev hellyckad.

Annons