Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till alla som ställde upp...

Annons

...till alla som ställde upp och hjälpte till så att vi ännu ett år kunde genomföra vår årliga försommarfest, till Folkets hus Järbo för att vi fick vara hos er då vädrets makter inte var nådiga, till Harriet Gunnarsson med kantor och kör och till Per, Bo och Micke som spelade och sjöng så fint för oss och till er som kom från alla boenden i Sandvikens kommun.

...till alla fantastiska barn i Gammahuset på Ulvsäterskolan för att ni fick öppet hus på fritidshemmens dag att bli så jättelyckad och trevlig. Ett stort tack även till alla er som besökte oss den dagen.

...till alla barn, föräldrar och personal på Ytterharnäs skola för mysiga och lärorika elevensval-dagar. Alla har gjort en strålande insats.

...till barn- och fritidsprogrammet på Björkhagsskolan Hofors för en härlig dag vid Edsken Lycka till i framtiden!

...till alla tjejer på Norra och Södra Hemtjänsten i Hofors. Ni är alltid så ”goa”, glada och trevliga. Även till Heidi och Camilla, ni är likaså.Vi beundrar er och trivs så bra hos er.

...till AnnaKarin Sundberg i Storvik som tog emot niorna från Hagaskolan i Hofors. Vi hade en mycket trevlig förmiddag hos dig och dina djur och vi hoppas att vi har startat en tradition.

...till klass 6 på År- sunda kyrkskola, som har jobbat ihop pengar till sin klassresa och som sedan har genomfört allt på ett fantastiskt sätt. Det har varit jätteroligt att ha fått vara tillsammans med er. Ni har varit helt underbara.

...till våra underbara arbetskamrater på avdelning 11,Gävle Sjukhus. En helt oförglömlig och superkul kväll på Rörbergs Hyrcart.Tack alla!

...till alla som på något sätt medverkat i projektet Hedesunda Förr och Nu. Stort tack för ett fantasktiskt jobb för våra barns utbildning i hembygden.

...till alla som på olika sätt var med och firade vårt 100-årsjubileum på Hillegården 30 maj och ett särskilt tack till de fantastiskt duktiga eleverna på Milboskolan och deras musiklärare för den sång- och musikupplevelse ni gav oss.

...till basgitarristen Torsten Johansson som med sitt eminenta kunnande berikar musiklivet i Valbo. Tidigare känd som basist i SPF Tre Lågors musikgrupp SPel-Finkarna men som på spelmansstämman vid Lunds Gammelgård överraskande dök upp som förstärkning till restupplagan av Valbo dragspelsklubb.

...till den vänliga, ärliga person som lämnade in min dotters plånbok, som hon tappat på Maxi Ica 31 maj.

...till Lydia, Martin och Jesper för en härlig helg med er och för all kämpaglöd ni visade i värmen!

...till Annelie, Magnus och Anneli som hjälpte oss att få en kanonhelg i Smörnäs.

Mer läsning

Annons