Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till alla som var med i musikalen

...till alla som var med i musikalen på Rotskärs-skolan. Ni var superbra!

Alla vi på Sörgärdet

...till Älvkarleby kommun som genom det trevliga värdparet Toni Holm och Irene Stridh, bjöd oss som arbetat 25 år åt kommunen till en toppenkväll på Älvkarleby herrgård. Mysig stämmning i vacker miljö, med utsökt god mat och dryck.

M.H. M I. M V.

...till Kungsgårdens fritids för en jättetrevlig jul- avslutning. En extra ros till Anette som ordnar allt. Ni är underbara!

Alla föräldrar och barn

...till den rejäle karln som hjälpte mig att få igång min döda bil utanför Gävle Central i fredags kväll. Jag hade startkablar och du hade kunskapen och en frisk bil! Vi kom hem med bord och stolar, systerdottern och jag, tack vare din hjälp.

Kerstin

...till härliga ”tjej”-gänget som uppvaktade oss på Smedsladan i Älvkarleby.

Barbro och Marianne

... till Örjan Laurin på Elektroverken för det fina julbordet som du bjöd dina anställda med respektive på! Det var verkligen uppskattat att även fruarna fick vara med.

Elektroverkens personal

...till mamman och mormorn med det lilla spädbarnet på akuten som efterskänkte en överbliven baguette till mig, en väntande tidigare fastande patient som fick vänta länge på provsvar.

En väntande akutpatient

...till Brynäs IF för allt stöd vid bössinsamlingen för ”Rent Vatten i Sudan” i Läkerol Arena.

Rotaryklubbarna i Gävle

...till Christoffer Nielsen för att du ordnade Gefle Red Devils julfest.

Styrelsen