Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

... till alla våra gulliga och duktiga vikarier

Annons

...till alla våra gulliga och duktiga vikarier som ställt upp under hela sommaren. Ni ska veta att ni är uppskattade av både personal och boende. Hjärtligt tack och en stjärna i himlen till er från oss alla.

Ulvsäters service bostad

...till våra duktiga sommarvikarier på Vallongården, avdelning E-G. Tack för i sommar och välkommen åter nästa år.

Personalen

...till avdelning 112K, Gävle Sjukhus, för utmärkt vård under mina 12 dagar 18/7–29/7 med sex brutna revben. Alltid glada miner trots att ni hade massor med svårt arbete och jag kände mig hela tiden jättetrygg i era händer. Jag var inte ensam om att uppskatta ert arbete.

Rolf (19:3)

...till Mamé, sommarjobbare i valsverket.Tack snälla, du må tro att jag blev fin. Den passar jättebra och är superskön.

Barbro (Elisabeth)

...till vår vaktmästare Ulf Björk som alltid gör ett sådant fint jobb hos oss! Välkommen tillbaka efter sommaren!

Boende i Brf Holland, Gävle

...till personalen på avdelning 25 för att ni fick mig tillbaka till framtiden.

Christer

...till all personal på Hofors hemtjänst Södra, för att ni var så gulliga med Ejner Nielsen under hans sjukdom.

Eva, Ulla, Leif och Pia

...till Erik Siggstedt som på eget bevåg har förskönat i Norrsundet.

Norrsundetbor

...till hemtjänsten i Hedesunda för all hjälp min mamma Irene fick hennes sista tid. Även till Hedesunda hälsocentral och alla där för all hjälp.

Peter

...till Sjöfartsverket, Fyrsällskapet, Kortvågsamatörerna, Kultur- och fritid, lotsen Thomas Hagert, utställare, hantverkare, dragspelare Sivert Schönning samt alla frivilliga som arbetade och sist men inte minst alla besökare som gjorde Internationella fyrdagen i Bönan till en stor succé.

Böna Hembygdsförening

...till alla vikarier på Skutskärs hemtjänst och kort-tidsenheten,Tallmon. Ni har gjort en fantastisk insats och vi är så glada över att ni vill jobba hos oss så att vi andra har kunnat ha semester i lugn och ro.

Alla era medarbetare

...till Birgitta på Pingeltorps förskola för den mättande och supergoda maten. Även till Anna-Lena på Pingeltorps förskola för de välstädade golven under sammanslagningen.

Sätragården, Ulvsätersgården Ängsullsaården

...till PRO Hille, Stigslund och Strömsbro med arrangörerna Ingemar, Inga och Janne som ordnat den fantastiska resan till S:t Petersburg. För mig oförglömlig. Vilken gemenskap och glädje. Tack alla PRO:are som var med.

Britt Louise Torck

...till Eva och Lasse för all hjälp. Ni har räddat mig.Tony

...till Hoforskillarna på Vulcano, 12 augusti fick vi punktering, strax utanför Hofors. Utan tvekan och med charmigt bemötande, bytte ni däcket på bilen och vår färd kunde fortsätta mot Rättvik.

Tjejerna i blå Saab

...till Evelyn och hennes medhjälpare i SIF:s Damklubb för den trevliga resan till Furuvik och Älvkarleö med kaffe och smörgås ute i naturen. Även till vår chaufför och Sten-Inge och Berta som skjutsade mig hem till porten. Ni är guld värda allihop.

Viola Hoffman

...till Solveig, Lotta och Elisabeth som fixat och ordnat allt till den trevliga släktträffen på Bergsgården 1 augusti.

Från oss som var där genom Maj-Lis

...till Christer och Åsa i Bergby för den mysiga grillfesten.

Från oss alla som var med genom Berit

...till alla trevliga dansare som besökt PRO-danserna vid Gammelgården i Torsåker i sommar.

Tack för i år från danskommittén genom Gerd

...till Sofia Magdalenas personal, avdelning Liljan som gjorde min makes 80-årsdag till en riktigt minnesvärd högtidsdag med dukat långbord för släkt och vänner och med svenska flaggan och blommor på bordet. Ni är enastående.

Britt Louise

...till alla er som ordnade grillfesten i föreningen Källbacken, Furumovägen 8.

Vi som var där

...till alla som ställer upp för oss i denna långa, tuffa tid. Tack för skjuts så jag kunde besöka Thure på sjukhuset och tack för resor till mig när jag hamnade där. Tack för blommor, besök, telefonsamtal och hälsningar. Vi är hemma och försöker kämpa oss tillbaka.

Inga och Thure, Ockelbo

...till Johan Liljemark och Nanna hos Gavlegårdarna för snabb behandling av de trasiga ”elgrejorna”. Tack även för städningen efteråt.

E Hägg

...till Ingemar Persson och hans skicklige chaufför Janne på Perssons bussar för en trevlig och mycket sevärd resa till S:t Petersburg.

Ellinor A

...till alla våra vikarier som jobbat hos oss på Vallbackens korttidsvistelse i sommar. Ni är guld värda

Ordinarie på Vallbacken

...till Frans van Eijk som även i år bjöd hem oss alla på grillfest. Stort tack för en mycket trevlig kväll och för all din gästfrihet.

Hela gänget genom två Py-lyssnare i Haga

...till alla våra vikarier, feriepraktikanter som jobbat/jobbar så det blivit möjligt för oss att få semester. Ni har varit så duktiga allihop. Kram på er alla och lycka till!

Vi på avdelning Loftet / Wesslandia

...till dig Josefin och din arbetskamrat (Hofors hemtjänst Södra) som ordnade så fint för Ejner Nielsen vid hans bortgång. En stor kram från oss anhöriga.

EA

...till Johanna på Kicks i Valbo Köpcentrum för ett alltid så trevligt och service- inriktat bemötande. Man känner att man får den hjälp man behöver.

En tacksam kund, Emma

...till Älvkarlebys Hemtjänsts alla 60 vars namn jag kommer ihåg, eller glömt eller blandat ihop.Snälla, tåliga, att ni orkar.

Gunnar

...till alla med- arbetare på Skutskärs hemtjänst,Tallmons korttidsenhet samt dagverksamheten för dementa. En jättebra genomförd sommar och semesterperiod. Tack för att ni finns och är de ni är!

Eva S

...till Barbro Eriksson som i sin bil tagit med pensionärer med rörelsehinder till kafédagarna vid gamla prästgården i Hede- sunda under juli månad.

Lutherhjälpsgruppen

...till Ola på Cubus i Gävle för ett proffsigt och underbart bemötande. Tack för din ansträngning så att jag kunde få mina jeans!

Harem jeans

...till Lars Öberg, tekniska kontoret, Gävle kommun, för trevligt bemötande och engagemang när det gällde bostadsanpassning för Britt-Mari Eriksson. Även till arbetsterapeut Monica Zetterström för god service och engagemang när det gällde hjälpmedel till Britt-Mari Eriksson.

Britt-Mari och Lasse

...till Bertil Westman, Birgitta Edbom och chaufför Gunnar Hedberg för den trevliga resan till Dalarna.

Vi som var med

...till killen som hittade mina bankomatkort och id-kort så att jag fick tillbaka dem.

Magnus

...till Maggan och Bert för en trevlig dag i Hälsingland.

M och O

...till glad och trevlig personal på Bingohallen i Sandviken.

En besökare

...till Inger och Lars-Göran för den mycket trevliga festen 14 augusti i Asasjön. För god mat, dryck, och resan med flotten.

Vi som var där

...till Micke, Michael, Linda, Anna, Adam och Ida för er fantastiska prestation under Marinfestivalen. Trots stress och jäkt lyckades ni hålla humöret uppe och alla nöjda. Ni är bäst.

Maria och Ronnie

...till världens bästa Monika Andersson på Sörbyskolan! Vilken tillgång du är för ung- domarna där! Tusen tack för allt!

Laila Larsson

...till alla på ögonkliniken i Gävle som medverkat till den utmärkta ögonvården vid mina två operationer hösten 2008 och 8 januari 2009. Operatörer doktor Lothar Schneider och Houssem Triki, med mycket bra resultat.

Solborg Norin, Gävle

...till Lina Edins mamma Ann och hennes man Sören som hittade min plånbok på Willys och lämnade den i kassan.

Karin

...till Sara J, Peugeot, för snabb effektuering och vänligt bemötande och härlig servicekänsla.

John E

...till våra semestervikarier på Solbergahemmet avdelning Solgläntan. Ni har varit toppen.

Personalen

...till Lasse, Nettan, Eva och Malin för ett alltid trevligt bemötande, fina blomsterarrangemang och buketter. Tack för gott sam- arbete under många år!

Birgitta Gustafsson, Ovansjö församling

...till mina underbara kollegor i mitt arbetslag. Sista resan med gänget blev ett minne för livet! Kommer verkligen att sakna er alla!

Gympa-Britt Solängsskolan

...till min läkare Gunnar Boström för att du snabbt skickade remisser och tog tag i mina problem. Även till till dina sköterskor som ordnade besöket hos er så smidigt för oss.

Inga Brolin

...till ordförande Anita och bostadsföreningen Skepparen för det varma välkomnandet.

Marianne

...till personalen på Hilleborg, avdelning Alen, för en trevlig grillmiddag.

De boende på Alen

Annons