Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Anders Nordstrand...

Annons

...till Anders Nordstrand som på morgonen 22 augusti agerade ”kidnappare” på motorcykel trots det urdåliga vädret.

...till gravägare och besökare på Ovansjö och Järbo gårdar för all visad uppskattning!

...till moderate kyrkopolitikern Curt Forsbring. Jag håller med dig till 100 procent, ett äktenskap ska vara ett äktenskap och ingenting annat.

...till Norrsundets Brukssextett och musikkår under ledning av Uno Myrefors vid inledningen av PRO Norrsundets 60-årsjubileum lördag 29 augusti ”Framma” vid centrum och vid Fyren för de fina musikstyckena. Rosor också till PRO-kören under ledning av musikpedagog Leif Lövgren vid de fortsatta festligheterna på Fyren, Conny Molins fotoutställning Norr- sundet i begynnelsen, Tedde och Marianne dansmusikanterna samt den trevliga serveringspersonalen.

...till Eleonore och Kenneth Dahlberg för en fin eftermiddag med kaffe och gott bröd. Även till Kenneth för att du polerade bilen, den glänser.

...till er vikarier som så professionellt arbetat hos oss i sommar. Hoppas ni kommer tillbaka!

...till Bomhus kyrkogårdspersonal för allt ni gör för våra kära på kyrkogården. Skötsel och vacker blomning.

...till alla som har ställt upp för mig och min familj under året som har gått sedan Stig fick sluta sina dagar. Ett särskilt tack till Vivianne och Veikko som alltid ställer upp.

...till Kristina Eriksson, Fagerviken, för den trevliga festen i den fina sjöboden fredag 4 septemeber.

...till Tindra i År- sunda och Line i Västanbyn för alla fina kläder jag fått av er. Jag blev jätteglad för nu kan jag fortsätta se ut som en prinsessa.

......till läkare och personal på avdelning 11 och 105 på Gävle sjukus för god omvårdnad av Erik Jonsson under hans tid hos er.

...till distriktssköterskor och hemtjänsten i Sandviken, för deras hjälp och tillsyn av Erik Jonsson under hans korta tid i hemmet.

...till de bussiga föräldrar på Sofiedal årskurs 4–6 som skjutsade oss till Avan och fågelmärkningen. Tack för att ni hjälpte oss, att få en rolig och intressant upplevelse.

...till Carina J som hittade min plånbok som hade ramlat ur min väska. Det finns fortfarande ärliga människor här på jorden. Även till Kicki och Malin som hjälpte mig leta i Storvik.

...till Jan-Olof Lindfors för att du kunde svetsa ihop våra sparkcyklar. Även till Jimmy Hallström för vulkhjälp.

...till er alla som hjälpt migunder min sjuktid. Hemtjänst, goda grannar och trogna vänner.

...till Viveka Överbring stannade och plockade upp mig i sin bil när jag hade två killar efter mig från Depå en tidig söndag morgon i Hofors.

...till Marie, Tommy och alla andra på Mediamarkt som stöttat på ett fantastiskt sätt när Elin blev sjuk på jobbet.

Mer läsning

Annons