Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Anna-Stina Grönberg, Britt-Marie Strand och Stig Lundgren

...till Anna-Stina Grönberg, Britt-Marie Strand och Stig Lundgren för er fantastiskt trevliga underhållning på Tallmons höstfest. Vi ser fram emot nästa gång!

Boende och personal på Tallmon

...till Furugården, våning 1,och speciellt till Inger Karlberg som låtit mig vara med henne under min praktik.Tack för några lärorika veckor. Jag saknar er.

Desirée

...till dagcentergruppen Norrsundets PRO för mycket gott arbete som gav tillskott till kassan även i år. Tack till Claes som skötte auktionen och till alla som skänkte gåvor och skötte servicen med kaffeservering och lotteriförsäljning. Tack även till alla generösa köpare av lotter och som ropade in de välgjorda alster som auktionerades ut.

PRO styrelsen

till Eva och Tage Klingberg på Mackmyra bruk, som gav 16 kinesiska studenter en dag att skriva hem om – ridning på islandshästar, golfputtning, ärtsoppa i brukets snickarbod och en strålande föreläsning om den svenska socialdemokratins framväxt ur brukssamhällena.

Barbro Sollbe

...till guiden Henrik Sundin på Dragon gate för att vi fick nöjet att höra dig 19 november då Nordupplands Handelskammare bjöd in till företagarkväll. Lycka till! Hoppas att flera får den förmånen att uppleva din guidning och inlevelse.

Elisabeth och Carina/

Arne Blom Marknads AB