Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Annelie

...till Annelie för den lysande idén med nyckeln i nyckelskåpet.
Nyckelpigorna

Annons

...till Kurt Björk här i Skutskär som inte bara utfodrar rådjuren utan även traskar till älven och hjälper alla fåglar som har det svårt att finna föda nu i kylan. Heder åt en sådan sann djurvän.

...till den ärlige person som tog hand om min handväska på Fjärran Höjder 18 januari.

...till Erik Broman och Johan Uppman som var så duktiga domare när Sörgärdets skola 1–3 hade innebandyturnering. Ett stort tack också till alla elever för en trevlig dag.

...till den fina personalen på Sätra hälsocentral. Särskilt tack till doktor Hillbom och sköterskorna Monica, Carina och Kristina.

...till personalen på avdelning 105 HIA, Gävle sjukhus, för god omvårdnad och ett gott bemötande vid Eric Emilssons sista dagar hos er.

...till er alla underbara personer som arbetar inom Hille/Strömsbro hemtjänstgrupp. Ett stort tack för att ni fanns när vi behövde er som mest under den tid ni har varit hos Karl-Aron.

...till doktor Hans Peter Nilsson, Strömsbro hälsocentral, för alla år som Karl-Aron har fått vara din patient och för alla fina samtal som ni har haft. Han kände stort förtroende för dig.

...till det otroligt trevliga paret som hjälpte mig med min dotter när hon tuppade av utanför Valbo köpcentrum 19 december. Tack för den hjälpsamhet och empati som ni visade oss. Smörgåsen och colan uppskattades...

Mer läsning

Annons