Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Annsofie Jakobsson i Skutskär...

Annons

för att du alltid fixar och trixar så att du ska kunna hjälpa oss.

Katrin Nordlund

... till alla som hjälpte mig 26 september när jag cyklade och blev påkörd av en cyklist under viadukten vid Konserthuset i Gävle. Jag har återhämtat mig men har en rejäl bula i bakhuvudet.

Monika

...till Anita Eriksson hemsjukvården Älvkarleby kommun. Du är kunnig, omtänksam och hjälpsam. För mig är du värd alla rosor i hela världen.

Birgitta L

...till Ole Oldén och Agneta Moberg för att ni gav oss möjligheten att få ett fantastiskt reseminne, som vi dessutom fick dela med er. Tusen tack för 14 härliga dagar på Bali!

Vi som var med

...till den på Coop i Hofors som tog hand om min gosehund och till personalen som lät den ligga på hyllan i kassan tills den kom tillrätta. Jag har saknat den jättemycket.

Felicia 4 år

...till Maud Jansson på apoteket, Drottninggatan, som med sitt kunnande och empati hjälpte mig så att jag slapp kontakta HC.

Nöjd kund MG

...till Stina, Mariita och Margareta på Fyrklöverns äldreboende i Skutskär för en härlig och mysig pubkväll och för allt arbete ni lägger ned på oss gamla. Även till Agne Häggström för fin underhållning.

Bl

till svesse som hjälpte mig med mollys förlossning när vi snabbt behövde hjälp

tack för ditt snabba agerande

Mollys matte

Mer läsning

Annons