Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Arne Thelander...

...till Arne Thelander som trots det som drabbat dig har haft styrkan och omtanken att sända oss i föreningen en nyårshälsning. Kram från oss alla och heder åt en sådan man!
Engesbergs Vänner och campingråd genom styrelsen

Annons

...till dig som i Forsbacka 28 januari tog hand om mitt tappade jobbnyckelkort och hängde det på garageporten. Du besparade mig en massa besvär.

...till Stefan Kusbom för att vi äntligen kommmer att få bort busshållplatsen och alla snömassor som plogas upp på vår garageuppfart vid mycket snö.

...till Karina Eklund, Stackbo islandshästar, för att du alltid ser till hästarnas bästa och jämt ställer upp för oss ryttare/hästägare. Detta trots att du blir utsatt för fula påhopp.Du är toppen! Ros också till Hasse Svedberg, Stackbo islandshästar, som trots oväder plogade och såg till att vi hade en perfekt ridbana på vår haffikurs.

...till personalen på Sofia Magdalena, avdelningen Gläntan. Det finns mycket värme, omsorg, respekt och glädje hos er, som boende och anhöriga får del av. En ros också till sjuksköterskorna särskilt under pappas sista tid i livet.

...till Rolf på Medskogssjöns camping för all hjälp och stöd vi fick torsdag 22 januari.

Annons