Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Ava...

...till ”Ava”, Gävle sjukhus, för god vård och vänligt bemötande. En extra ros till Kicki.
7:1

Annons

...till Elkedjan i Sandviken som ställde upp och lånade ut köttkvarn till mig när de inte kunde få fram en ny hushållsassistens tillräckligt fort. Det kallar jag service.

...till Anita Johansson, Åsgårdsvägen i Valbo, som ordnade en trevlig bussresa till Chinateatern 11 oktober. En ros även till VS-trafiks chaufför Håkan.

...till alla som gjorde vår filmpremiär till en succé. Publik, gäster och inte minst Linda, Linda-Marie, Brunken och Fredde som ställde upp fast de var lediga.

...till busschauffören Mohammad Hamedian på 2:ans linje som 17 oktober hittade och lämnade tillbaka min mobil som jag glömde på bussen efter mitt arbetspass.

...till tandläkare Anders Holmlund och hans sköterskor på specialisttandvården för ert fina bemötande vid mitt besök hos er. Ni vet verkligen hur man lugnar en orolig patient.

...till personalen på Staffanssalens förskola på Brynäs. Vi är tacksamma för de år som vi har fått tillsammans med er och allt som ni har gett till våra barn. Vi kommer att sakna er.

...till den underbara sköterska på kirurg/urologmottagningen som ringde upp mig tisdag morgon och hjälpte mig i min förtvivlan över min älskade mans besvär. Tack vare dig fick vi hopp.

...till Anita Ängsulls förskola, för att du är en så god och förstående arbetskamrat och vän.

...till Abbas på Bergby krog för att du lånade ut ditt kök till oss 18 oktober.

...till Gefle Mejeri och Mattes bröd för mjölk och bullar till vår friluftsdag.

Mer läsning

Annons