Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Benny Holmström

Annons

...till urologläkare Benny Holmström med personal på dagkirurgin i Sandviken 8 januari. Ni har hjälpt mig till ett nytt liv.

...till ordförande Ingemar Nordh, i styrelsen Rolf Holm, Britta Iller och övriga, för allt arbete för oss, med trevliga resor och aktiviteter med olika möjligheter att delta och för julsammankomsten med mycket god mat på restaurang Kvarnen.

...till Arne Nordh och Co som ordnade fram maten, Sören och Björn som skötte musiken, Roger och Gunnar som underhöll och till alla andra som hjälpte till så att det blev en så trevlig julgransplundring.

...till de fåtaliga bilister som bestämt sig för att hålla hastighetsbegränsningen (30 km/tim) inom området Sandstensvägen/Alberts- gatan i Stensätra, Sandviken.Stå på er, så kanske resten av bilförarna får sig en tankeställare! Tack från oss alla som är rädda om våra barn och husdjur.

...till Ellinor i Järbo som kom och hjälpte oss hem efter att vi voltat med bilen ovanför Medskogssjön. Även ett tack för att du stannade hos oss tills resten av familjen kom hem.

...till underbara Mikaela Grylin som tar hand om sin gamla och nästan blinda mormor Anna. Hon hjälper henne handla kläder med mera. Du kommer att gå långt för du är så duktig och hjälpsam.

Mer läsning

Annons