Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Beryl och Elisabeth

Annons

... till Beryl Lunder på Konserthuset och Elisabeth Hugg, som visade runt ett dussin nykomna kinesiska studenter, lät dem lyssna på en repetition och gå på konserten samma kväll. Det blev succé, och ungdomarna ställde sig i kö i musikbiblioteket för att skaffa lånekort. Inte nog med det – ytterligare en grupp får samma chans en vecka senare. Sen sprider det sig säkert bland högskolans flera hundra kinesiska elever att denna möjlighet finns.

...till Hilleborgs personal för det fina 40-årsjubileet de ordnade för de boende och oss anhöriga. Tack för god mat och dryck!

...till Stickan och PRO 2:an för deras engagemang med fredagsdanser. Härlig och rolig motion, skön musik och trevlig samvaro. Friskvård så det stänker om det. Omvårdnad och socialstyrelsen borde sponsra denna aktivitet.

...till alla inblandade när vår katt Selma blev påkörd på Valbovägen i onsdags. Tack vare er, du som körde bilen, grannen Sören, polisen och personalen hos Distriktsveterinärerna har vi Selma kvar i dag, om än något skamfilad och konvalescent. Du som körde på henne, jag glömde fråga vad du heter, kom gärna in och hälsa på henne när du far förbi. Vi bor i nummer 43 på tvärgatan precis nedanför.

Mer läsning

Annons