Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Brita Planck...

Annons

...till Hasse och Gunilla, för den trevliga sommarfesten i Åshammar, och för all god mat och dryck och trevlig gemenskap. Ni är helt otroliga.

Vi som var där.

...till Ulla Wall, Inger Andersson och Anna-Lisa som hjälpte mig på Sätra Brunn med det jag inte klarade av själv.

Lilly

...till Ros-Marie och Ann-Britt som var helt otroliga när vi var på Sätra Brunn, och till Albert och Anna Göranssons minne, som bekostade allt detta.

Tusen tack från oss alla som var med, genom Lilly

...till personalen på VS, PB och VR, för en underbar upplevelse med helikoptertur, trubadur, god mat och ett soligt sommarväder. Särskilt tack till Ingela som ordnat allt.

Bettan, Olle och Birgitta, Åke och Elisabeth

...till Brita Planck, för det fantastiska initiativet att inom ramen för Kulturkvällarna på Engeltofta tänka på våra småttingar och ordna en sagostund för barn, 4–7 år. Helt gratis fick vi vara med om en fantastisk ”Lergökssaga” med Eva Lagerheim och Monika Lundgren. Alla, stora och små, njöt av den fantasieggande och glada föreställningen.

Margareta Elensky

...till Lars Blom med medhjälpare som arrangerat Bluegrassfestivalen i Torsåker. Tack för att ni har ordnat så att vi åter fick uppleva den fantastiska amerikanska folkmusiken och den härliga stämningen.

Lots of musiclovers

...till Kalle, för att du gjorde vår resa i Estland ännu bättre med glatt humör och bra körning.

Thapper/Ranje

Rädda Barnen i Gävle

Mer läsning

Annons