Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till Brynäskillarna

Annons

...till Brynäskillarna som besökte barnkliniken 17 december. Mycket uppskattat!

En mamma

...alla som har stöttat oss på alla sätt under en jobbig tid. Minnen av era goda hjärtan finns hos oss.

Gunilla Larsson, Årsunda

...till personalen på Persgården, Hofors avdelning Linden, för den mycket trevliga grötfesten 10 december.

Anhöriga som var med

...till er alla på IVA, Gävle sjukhus, som visade sådan omsorg om vår mamma, Ulla Lindblom, under hennes sista tid. Tack även för ert stöd till oss anhöriga. Ni är fantastiska.

Barnen genom Maria

...till det imponerande luciatåget på Norrsätra- skolans högstadium i fredags eftermiddag. Lucian Karin Ågren och hennes välsjungande tärnor, stjärngossar, charmerande tomtenissar och pepparkaksgubbar gjorde oss varma i själen. Ett värdigt luciafirande på Norrsätraskolan! Vi i våra hjärtan det gömmer...

Publiken

...till Sandvikens församling och Marlene Norman, som hållit en fantastiskt intressant och inspirerande kurs för oss. Du är guld värd liksom Mia som varje gång dukat upp ett smarrigt fikabord bara för oss. Tack från tjejgruppen på tisdagskvällarna.

L+A+G+G+H

...till Rita och Sten, Maria och Stefan, Christer och Ina, Annika och Robin, Thomas, Einar, Tauno, Carita, Angelica för all hjälp vid flytten till min nya rävlya. Även ett stort tack till Marita och Kjell-Arne, Öbrinks för god grannsämja och alla andra som deltog i sorgen vid min dotters bortgång.

Orvokki/Viola