Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till busschauffören

Annons

...till busschauffören som körde en av bussarna mellan parkeringen och ostindiefararen Götheborg 20 juli. Du tog dig tid att prata med vår blyga lilla son och visa honom förarplatsen när han inte vågade kliva på. Tack vare dig blev det en busstur till sist.

Jag

...till familjeläkarjouren, telefonrådgivningen och sjukgymnastiken på Södertulls Hälsocentral. Ni är kanonbra i patientbemötandet.

Sofie och Micael Lund

...till personalen på avdelning 6, Tallmon, för god omvårdnad av Eskil Eriksson.

Britt, Jan och Ulf

...till Gefle Hund- och Kattpraktik som 15 juli hjälpte oss med Ture. Ett särskilt tack till veterinär Erik Ahlgren som opererade, samt till all personal som var så tillmötesgående.

Sonja och Gunnar

...till hemtjänstpersonalen på Kremlan, våning 4–6, i Sandviken, för all omvårdnad av vår pappa Torsten Olsson. Tack vare er fick han vistas hemma till slutet.

Gunilla, Agneta och Lena

...till doktor Eva Winger, PAH-teamet, samt distriktssköterskorna på Björksätra hälsocentral. Speciellt tack till Anna-Karin Granström, för all hjälp under vår pappa Torsten Olssons sista tid.

Gunilla, Agneta och Lena

...till den unga kvinna som lämnade in mina kvarglömda cigaretter till Ostbrickan.

Margit

...till all omtänksam personal på Milbovillan, för en avkopplande och trevlig vistelse hos er.

Inez och Rolf

...till den schyssta tjejen utanför Ica Söder som sålde jordgubbar. Tack för ditt vänliga bemötande. Jordgubbarna var jättegoda!

Några kronor kort

dagens ros

Mer läsning

Annons