Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Claes Hall och Björn Trång...

Annons

... Claes som ställde upp en ledig lördag så att vi fick återse vår gamla fina skola i Strömsbro. Vår mycket uppskattade magister Björn, som satte guldkant på ”minnenas afton”, genom sitt trevliga deltagande.

Vi i 4B på Strömsbro skola år 1961

...till våra ledare och tränare i Valbo HC Team -99 för en underbart skojig och svettig helg på Länscupen i Örebrotrakten. Tack för att ni ville ta oss med på detta. Vila nu upp er så syns vi på träningen.

Sebastian N

med lagkompisar

...till Kenneth och Ulla som skjutsade mig till Skutskär efter att Ulla och jag missat Upptåget från Uppsala. Det fixade sig ändå och det var ju jättekul att träffa alla.

Kickan

...till de snälla, trevliga brandmännen, som backade brandbilen till lekhallsfönstren. Blinkade med blåljusen, tutade med sirenen och vinkade åt oss.

Barnen och personalen på Nordangården/ Nattis

...till de två damerna Irma Skoog och Ingrid Dybeck som ställde upp och lagade till den goda ärtsoppan med tillbehör på vår bouleavslutning. Ni är guld värda.

Boulegänget Tre Lågor

...till färdtjänst sjukresor som fungerar hur bra som helst enligt mitt tycke.

Glad resenär, Torsåker

...till en god vän som har kommit med lingon och i veckan med färska nypon, rensade och klara, och det blev god nyponsoppa.

Tack från Britt

Mer läsning

Annons