Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till dagkirurgen i Sandviken....

Annons

Vilket härligt gäng! Ett stort tack till doktor Stattin med operationspersonal. Även till Lindah, Pia och Philippe. Jag var på gott humör efter en hel dag hos er.

Monica H

...till Annika Eriksson, Brändströmsgatan 17, som hittade min mobil!

Stina på ”Klintan”

...till Joseph på Game- stop. Du är världens mest charmiga, positiva och underbara säljare. Alltid så glad och trevlig, hur mycket folk det än är i butiken. Tänk om fler var som du. Man blir lycklig av dig!

Karin och Viktor som köpte Sims

...till överläkare Erik Torell, infektionsmot- tagningen, Gävle sjukhus, sjuksköterskorna Anette, Agneta och Christina, Ann i receptionen samt övrig personal som jag träffat under min behandling. Tack för all hjälp och stöd. Vård när den är som bäst. Ni är helt underbara. Kommer att sakna er alla.

”Hypokondrikern” Inger J

...till personalen på Hesselgrenska demensboende i Hofors. Bland annat Eva, Anna, Margaretha och Inger(?) med flera, som tog så väl hand om oss vid vårt studiebesök hos er. En mycket givande dag som bland annat gav oss insikt i vilket fantastiskt arbete ni utför.

Vuxenstudenterna

...till Carl-Bertil Rydbäck och Rolf Nyblom med medhjälpare som fixade en mycket trevlig ”Oktoberfest” för oss i Tre Lågor.

May Hägglund

Mer läsning

Annons