Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till damen som hjälpte min man

Annons

...till den dam som var ute med sin hund vid båthamnen 6 april omkring klockan 10.00. Jag är så tacksam att du hittade min man vid den röda Toyotan. Han låg på gatan när du frågade om du skulle ringa ambulansen, men han tog sig hem själv. Sedan gick allt fort sedan vi ringt ambulans. Han hade fått en hjärtinfarkt.

...till damkören Concentus som på påskdagens eftermiddag hade en kanonbra konsert i Sandvikens kyrka.

...till Hyresgäst- föreningen Ulvsläntens styrelse, Britt och Gunnar Lindeberg, Marianne Geerholt med flera för den trevliga”Långfredagen” och den goda påskmaten! För övrigt allt arbete de gjort och gör för Ulvsläntens överlevnad och framtid!

Ulvsäter 20

...till doktor Johan Olsson vid bröstmottagningen som opererade mig 31 mars. Du är en mycket bra läkare. Hoppas därför att det är du som utför nästa operation också.

...till alla glada och trevliga människor som besökte min keramikverkstad när vi hade lilla konstrundan, Påsk i Långsand, här på ”Hantverksstigen” under påskhelgen.

...till Vincent Westman på Midroc för ditt proffsiga arbete när du installerade vår disk- maskin på Ulvsäters- vägen i Sätra 3 april och för ditt trevliga sätt.

...till chauffören på Tobbes Resor (jag tror du hette Lennart), som körde bussen på påskafton hem från Kapellskär. Efter en plågsam resa hem med en köttbit som fastnat i matstrupen, körde du bussen ända upp till akuten i Gävle. så att jag blev inlagd och fick hjälp. Ros även till personalen på akuten och NAVA och till Anette Sörling, Josefin och Soile Landström, som ställde upp och brydde sig om Nathalie, när min resa slutade på akuten.

...till tandläkare Staffan Sjöö för att du hjälpte mig så snabbt och vänligt. Nästa gång törs jag gå själv. Du är toppen.

...till Ockelbo församling med Stanley i spetsen som bjöd på en fantastisk påskvandring.

...till Else, Agne och Siv som gjorde vår vecka på Cypern till ett oförglömligt minne.

...till Fixar-Malte för vinterns snöskottning. Ros även till Inga Persson samt Curt och Edward för hjälpen.

...till Ulrik Nordin vid Mackmyra Whisky, som trots kungabesöket ställde upp för oss 19 mars. Vi bjöds på en intressant historik samt smakprov av er ädla dryck. Tack för ett trevligt besök.

...till doktor Taheri Korosh vid HC Björksätra, som är lyhörd, har empati, förklarar bra och har kunskap utöver det vanliga och tar därför hand om hela människan. Nu orkar jag se fram emot en ny vår och hoppas av hela mitt hjärta att du blir kvar.

Mer läsning

Annons