Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Till de som hjälpte mig...

...till alla som hjälpte mig efter att jag fallit omkull på trottoaren vid Tallåsvägen i Stigslund. Jag vill gärna komma i kontakt med den bilägare som skjutsade mig hem. Ros även till Siv Lundin som hjälpte mig hemma.
Clary Fredriksson

Annons

...till alla som sponsrade vår Idol-resa från Hedesunda till Globen 12 december! Vi hade jättetrevligt.

...till Valbo Gymnastikförenings alla vattengympande najader i alla våra grupper – ni är toppen! Tack för alla trevliga blöta timmar tillsammans under höstterminen och välkomna tillbaka.

...till Annika, Ari och Cesar som både höll lite koll på och skjutsade runt kidsen på nyårsnatten. Toppen att ni även såg till att alla kom hem ordentligt!

.....till Voitto Visuri som arrangerade den vällyckade konferenskryssningen till Helsingfors.

...till er alla som ordnade den trevliga nyårsfesten i Gårdskärs föreningshus.

...till alla som hjälpte mig i lördags eftermiddag på stan efter den tråkiga incidenten. Jag mår efter omständigheterna hyfsat bra. Ni var alla så hjälpsamma och snälla. Ni är guld värda.

...till Kurt, Margit, Bengt, Benny, Sören, Eivor och Hans för underhållningen på min födelsedag. En extra ros tilldagens överraskning, Tomas Andersson och Mattias Klein för härliga låtar. Jag njöt i fulla drag.