Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de som hjälpte oss att ta in vårt hö

Annons

...till alla som var snälla och hjälpte oss att få in vårt hö i sommarhettan.

...till alla på PFV Gävle kommun.

...till ”doktor” Stefan Gustavsson, Däckcentrum, Gävle, för hans stora servicekänsla och fackkunskaper.

...till Ann Eriksson som alltid ställer upp på mig när det gäller hästen!

...till Stig Svensson som alltid gör ett bra jobb som kyrkogårdsvaktmästare vid Marma kyrka!

...till pojkarna i IK Huge P96-lag för deras exemplariska uppförande både på och utanför plan under Skinnarcupen i Malung.

...till alla IK Huges P96-föräldrar som var med upp till Malung för deras angagemang och hjälp under helgen 26–28 juni.

...till personalen på Högbo Brukshotell Spa som med väldigt kort varsel ordnade en fantastisk och oförgömlig möhippa.

...till Raymond Tapper, Swebus, som går i pension. Tack för din fina service till skolor, såväl skolskjutsar som beställningar. Hur ska Swebus kunna ersätta dig? Jag önskar dig ett lugnt och trevligt pensionärsliv.

...till dig som hittade vår dotters mobil, ringde oss och sedan lämnade in den på SOS-kiosken. Vi är så glada att just du hittade den!Patrik och

...till vår underbara dagmamma Ingrid Jansson, för alla år du haft Hanna hos dig.

...till ”Sleven i grytan” som den nyöppnade resturangen i Skutskärs centrum heter. Hoppas att det här med husmanskost kommer att locka många Skutskärsbor så att vi får ha den här resturangen kvar.

...till all Röda korsare som ordnade den trevliga resan till Östersund med omnejd. Ett särskilt tack till Yvonne som passade upp på oss samt till Anders som körde oss lugnt och säkert.

...till de två killar som 26 juni hjälpte mig att byta däck på bilen och även fixade ett nytt. Ni ordnade även så att mamma och pappa fick sitta i er bil under tiden.

...till Christina Karlström i Bomhus som sytt upp en jättefin klänning åt mig till Daniel och Lindas bröllop.

...till alla änglar på avdedlning 111B, läkare med Joakim Öhrn i spetsen, sjuksköterskor, undersköterskor, operationspersonal och UVA för underbar vård under min sjukhusvistelse i 13 dagar

...till doktor Andreas Johansson på Brynäs Hälsocentral för den medmänsklighet och omtanke du visade när jag kom in med min svårt sjuke bror. Du behandlade honom som en människa med värme och medmänsklighet. Du såg inte på honom som en missbrukare vilket jag upplevt från andra läkare. Det är inte många läkare som har den inställningen som du har.

...till dig ärlige person som lämnade min glömda väska till chauffören på buss 3 från Hemlingby till Rådhustorget 30 juni. Jag fick tillbaks den när bussen kom till torget igen.

...till våra grannar Peter och Tina för att ni tog så väl hand om min make och ringde ambulans när han ramlade ifrån husbilen.

Mer läsning

Annons