Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de som ordnade den trevliga vårsupén

Annons

...till Birgitta, Annica och medhjälparna för den trevliga vårsupén. God mat och underhållning av Fia Mä Knuff. Tack.

...till Maca och Ingemar i Valbo för er trevliga gårdsfest, sång, musik och god mat i glada vänners lag. Hjärtligt tack.

...till Annelie Morell, vår allt i allo på Ulvsätersgårdens förskola, för den underbart goda grekiska maten som du fixade till oss. Att du är en klippa att ha på avdelningarna visste vi redan, men en sådan husmor och gitarrist, wooow!

...till Hjördis Eriksson för att hon är den bästa som finns på denna jord.Hon är så snäll och omtänksam.

…till Lena, Maria och alla övriga som bidrog och hjälpte till när Jesper tog studenten.

...till Eva-Britt Nyström för all hjälp med både det ena och det andra i butiken. Du ska veta att du är guld värd. En varsin ros till Solan och Yngve också för deras insatser. Kram på er!

...till Gunnar Sehlberg, som anordnade Torsåkers Församlingskårs resa till Väster-Dalarna. Allt var välplanerat, vägvalet, utflyktsmålen, förtäringen, guidningen och ja, allt var suveränt. Du hade också tumme med vädergudarna. Vi är glada att vi var med.

...till Kardborrens 03: föräldrar och barn. Samt alla andra barn och föräldrar som gjorde sommarfesten till ett kärt minne.

...till våra duktiga feriearbetare på Selggrensgården som sätter guldkant på tillvaron med hembakat bröd, sommarkafé och härlig samvaro. Ni är rätt personer på rätt plats !

...till Sanna från Gävle Taxi som skjutsade oss lördag 13 juni. Du är guld värd.

...till Anette och Lennart på Västanån. Ni är så underbara med dessa hästar, vilken omtanke de får! Det är inte alla hästar som har det så bra som hos er! Ni är underbara!

...till Björn och Barbro för den otroligt trevliga resa som ni bjöd oss på! Allting var supertrevligt och väldigt bra ordnat. Tack för att ni fixade så vi fick umgås under en hel vecka.

...till klass 9e på Sofiedalskolan. Hoppas att ni får en skön sommar och lycka till i höst!

...till mina toppenfröknar på Paletten på Smassens förskola för den här tiden och de jättefina pärmarna – vilket fint jobb ni har gjort.

...till personalen på Tallen och Granen, Hilleborg för ert arbete med alla boende som ni gör med bra bemötande och stort hjärta. Ett tack också för allt trevligt ni ordnat under året med hopp om en glad varm och solig sommar till er alla.

...till Celiakiföreningen som ordnade en sån intressant och trevlig dag i Stollengången och lunch efteråt.

Mer läsning

Annons