Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till de som ordnade Tomtesmyg i Torsåker

...till arrangörerna av Tomtesmyg i Torsåker. Vilket jobb ni lägger ner helt ideellt. Tänk bara att tända 800 marschaller....

...till personalen på Sofia Magdalenas avdelning Sjöhästen som ordnade adventkaffe och trevlig samvaro för boende och anhöriga 10 december.

...till Annika Månsson som hjälpte mig hem med köksmöblerna.

...till narkossköterska Bengt Nordin för hans fantastiska bemötande. Jag lider av enorm rädsla för att bli sövd men bemötandet dessa två gånger underlättade enormt för mig. Ett stort tack även till er andra som jobbar på dagkirurgin i Sandviken.

...till personalen på avdelning 120 på Gävle sjukhus för att ni tog hand om vår pappa så fint och tack för fint bemötande.

...till de ambulansmän från Hofors som med stor skicklighet och enorm snabbhet räddade Berit tillbaks till livet. Än en gång tack från anhöriga.

....till elever och lärare i årskurs 3 på Murgårdsskolan i Sandviken för den fina luciaföreställningen hos oss 12 december.

...till klassföräldrarna i F-2 på Sofiedalskolan för ett toppenjobb på vår lucia. Vad hade vi gjort utan er?