Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de tre hjälpsamma skidåkarna

Annons

...till de tre skidåkare som hjälpte oss när vi kört fast med bilen i 15- kilometersspåret i Högbo. Vi var på väg till Svartviksstugan, då vi råkade köra in på spåret som efter nattens snöfall såg mer välplogat ut än den rätta vägen. En skidåkare stannade och visade oss på kartan att vi kört fel och måste backa. Vi backade och hamnade tvärs över skidspåret i en snödriva. Där satt vi fast! Mitt i skogen i ett skidspår. Två andra skidåkare hjälpte oss att komma loss. Tack för att ni tog er tid att hjälpa oss!

...till Vasaskolans elever och lärare för en underbar kväll på Konserthuset i Gävle. Vilken glädje ni utstrålar, framtiden måste vara ljus för er. Hoppas på flera föreställningar snarast!

...till den man, vars fina bil jag backade in i vid Preem i Gävle 29 mars. Du bemötte mig med en sådan vänlighet och lugn, trots att du hade all rätt att bli upprörd. Jag är glad att det finns personer med ditt sinne när en olycka uppstår!

...vill jag ge till taxichaufför Annica Wikström! Du var en väldigt trevlig bekantskap och väldigt tillmötesgående då du körde mig hem till Skutskär 20 mars, från Gävle akutmottagning.

...till våra kontakt- personer Irene och Lennart Westberg och deras dotter Sussie Ohlsson för att vi fick följa med på resan till London. Det var en upplevelse, som vi aldrig kommer glömma...

...till IK Huge U97 hockey som har gjort en fantastisk fin säsong. Ni har kämpat och bjudit på fin underhållning. Ni är vinnare trots att ni förlorade guldet. Grattis även till IK Huge U96 som vann guld.

Mer läsning

Annons