Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de tre konstutställarna

Annons

...till de tre konstutställarna i Oslättfors. Vi har njutit av er konst under våra semesterveckor på orten. Tråkigt att ingen tidning uppmärksammade er. Tack också till den trevliga personalen i köket.

...till alla på geriatriska avdelning 11 för underbart engagemang när min hustru Greta Skytt vårdades under sina sista månader av livet.

Olle

...till läkare och sköterskor på Södertull för all den fina hjälp och att ni ställde upp för mig när jag svimmade. Ros även till ambulans- personalen.

OHG

...till Maria Larsson, Gävle kommun barn och ungdom för allt du hjälpt oss med. Du har varit toppen! Tänk om alla vore som du.

Leo och Lucas med föräldrar

...till dem som arrangerade och uppträdde med en konsert i Hofors kyrka. Det blev en underbar afton. Vi ser gärna mer av det.

Nöjda besökare

...till alla sköterskor, läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter på Hofors hälsocentral och på avdelning 110 Gävle lasarett. Under min långa och svåra sjukdom har dessa underbara människor ställt upp på mig, peppat mig och gett mig livslusten tillbakla. Tack för all hjälp.

Marie-Louise Reyper

...till Furugårdens avdelning Tallbacken och dess personal och pensionärer för en fin sommar tillsammans. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka nästa år.

Sandra, Linn och Sophie

...till all personal på Karl Johangården, Rehab 2, för all omtanke och god omvårdnad jag fått hos er.

Greta Södergren

...till damen som hittade våra nycklar på Rusta i Sandviken 8 augusti och lämnade in dem i kassan. Tack vare din ärlighet besparade du oss en massa oro och jobb. Du är guld värd.

Johanssons

KC

Annons