Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de två killar

Annons

... som tog så väl hand om mig när jag ramlade på cykeln vid badhuset 28 juli. Allt gick ändå bra, nacken var hel. Några stygn och en rejäl blåtira. Tack så mycket för er hjälp och ert stöd. Tack även till ambulans- och akutpersonalen.

Ewa Jonsson

...till Sune, Kerstin, John och Berit, för en underbar eftermiddag och kväll, med god mat och trevlig samvaro 26 juli i Forsby.

Hille Whiskytesters

...till Monica och Erik, för all hjälp med dagishämtningar och barnvakt!

Vera

...till Bomhusgården, för all värme och respekt de visade min make och vår pappa Mauritz Åström under hans sista veckor.

Lisa med döttrar

...till den som hittade mina nycklar i vattnet ute vid Rullsand och lämnade in dem till receptionen. Tyvärr fanns där inget namn så att jag kunde tacka men jag hoppas detta når dig.

Slarvig badgäst

...till Bernt Jonsson på Fjärran Höjder-badet, som ger oss pensionärer möjligheten att njuta av sol och bad både ute och inne för bara 65 kronor. Tips: Ät en lättare lunch eller ta med en picknickkorg. 10:ans buss går nästan ända fram. Carpe diem.

Mary G

...till kafévärden Åke Blom och husbandet Thedde och Marianne, för alla trevliga måndagar på Plangården i Sandviken. Hoppas på nästa sommar igen.

Gävleborna

 

Mer läsning

Annons