Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till de två personer

Annons

...till de två personer som hjälpte till och ställde upp för en polispatrull utanför centralstationen i Gävle vid 09.30 i måndags, i samband med omhändertagandet av en stökig person. Stort tack!

Polispatrullen på plats

...till personalen på Bergmästargården avdelning Briggen för den goda omvårdnad Sven E fick åtnjuta under sin tid hos er.

Barnen med familjer

...till Älvkarleby kommun för den fina vandringsstig som slingrar sig längs med Bodaån. Jag hoppas att den kommer att förlänga sin färd uppströms.

Johan Sennerfeldt,Kullen

...till alla butiker som stöder vår verksamhet för övergivna och föräldralösa barn! Tack vare er kan vi hjälpa ännu fler föräldralösa eller övergivna barn till en bättre framtid. Även till alla faddrar! Ert stöd betyder att många barn får en ny framtid.

SOS-Barnbyar

i Sandviken/Gävle

...till de två män från Gästrike Återvinnare som arbetade vid återvinningsstationen i Hofors lördag 3 januari.Alerta trots kylan, mycket trevliga och sociala, hjälpsamma och alltid på plats när vi som skulle slänga en massa kom dit. Ni är goda föredömen!

Carina

...till all personal på Tullbomsgården för all vänlighet och hjälpsamhet.

Dagverksamheten

...till Jennie och Christer i Hofors för utryckningen på julaftonen med skjuts och ”medikamenter”.

Vi på 20

...till Kerstin Stolt, arbetande på Kerstins Mode, för den utomordentliga servicen du gav mig när jag slarvat bort mitt tillgodokvitto.

Slarvmajan från Storvik

Mer läsning

Annons