Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till den fantastiska personalen....

...till den fantastiska personalen på Jungfruholmens förskola, avdelning Villekulla. Tack för den här tiden! Ni har verkligen varit toppen! Sebastian Fogelberg med familj

Annons

...till Tomas och Lollo Persson/Schlenvoigt som skjutsade oss runt Gävle på lastbilsflaket under vår studentkväll. Det kunde inte ha blivit bättre och vi är er evigt tacksamma för en oförglömlig kväll.

...till Tom, Eva och Annika på Furuviksparken som gjorde våran hattresa så trevlig och intressant med sitt engagemang.

...till dig som tog hand om min väska på parkeringshuset på Gallerian 16 juni. Ros även till kundtjänst som försökte få tag på mig.

...till Christina Hansson som med en Elviströja och därtill skrivna rader gav mig en riktig nostalgitripp.

...till grabbarna som är anställda av Gavlegårdarna. Ni är jätteduktiga. Du som var på Rågången 22 förra veckan . Hade jag frågat dig om du ville komma in och dammsuga hade du säkert gjort det.

...till all personal på Kastets skola för min tid hos er. Ha en härlig sommar!

...till vår busschaufför Agatha som år efter år tryggt och säkert skjutsar oss till våra arrangemang!

...till världens bästa bartendrar Magnus Hedborg och Karin Zakrisson samt DJ Putte Zakrisson – utan dig blir det ingen fest! Allihopa jobbade så svetten lackade – ett stort tack!

...till busschauffören som körde linje 41 i Storvik 11 juni klockan 14.28. Du stannade och väntade in mig när jag kom springande mot busshållsplatsen, det var schyst! Tack!

...till alla barn och föräldrar på Gullvivans förskola, Karlholmsbruk, för allt jag fått uppleva tillsammans med er under alla dessa år! Ni är underbara!

...till den härliga servitrisen på Strömsbrovägen, som kom med lätta steg och silverbricka.

...till elever och föräldrar i klass 9A på Milboskolan för det väl genomförda avslutningsfikat. Det blev lite stressigt men nu stundar lugnare tider. Vi önskar alla er en riktigt skön sommar!

...till Robert och Niklas. Tack vare er kom jag till psykakuten och fick hjälp. Ett stort tack till er båda.

...till ”Tors hammare” i Gammelstilla som på ett enastående sätt framförde en musikal över Evert Taubes mångskiftande liv och resor.

...till Margareta Sköld för att vi återigen blev inbjudna till ditt ”paradis” i Barkhyttan. Tack för Din gästfrihet, ingen behövde åka hem hungrig.

...till pojkarna i Älgparken i Mo; Rolf Freiman, Kenneth Ericsson, Kent Johansson, Folke Plym och Lars Arkesjö. Utan er hade vi inte klarat oss, speciellt inte med svetsarbetet!

...till ”faster” Lena Fransson för den ”fett” roliga resan till Grönan.

...till Huges Uffe ”Linda” Olsson för ett otroligt engagemang i IK Huge.

... till våra grannar Kjell, Oscar och Sture som hjälpte oss – det var inget lätt jobb – att montera upp våra markiser.

...till Claes och Inga för att ni är underbara och verkligen gör vardagen lättare för oss! Tack för att ni finns och är så som ni är!

...till Else-Mari och Anett på Vinkelboda förskola Gul för de här åren, ni har varit helt otroliga! En ros också till Susanne som har ställt upp på övernattning i Furuvik med mera.

...till Eva som var min ”extramormor” under resan till Venedig och Trieste.

...till elever, föräldrar och personal vid Forsbacka skola, för uppvaktningen vid min sista sommaravslutning som rektor vid Forsbacka skola. Tack även till Eva-Lena Kempe, Eva Larsson Westin och Sussie Näslund, som bidrog till att göra avslutningsdagen till ett minne för livet. Ha en skön sommar!

...till Britt-inger som hjälpt mig så bra under mina resor.

...till gympaledaren Inga Jansson i Valbo för en alltid lika trevlig dag i din stuga, samt till Elsa och Rut som kämpat så bra i köket. Vi ses till hösten.

...till Maud och Bengt Lindberg för en oförglömlig dag i Öregrund. Ni är guld värda för oss i klass 7–10 på Rotskär.Ha en skön sommar!

...till Filippa Forsblad på jazzlinjen för alla hjälp med ackompangemang på Haga- strömsskolans avslutning. Du är en klippa.

...till de unga flickorna som jobbade på turistinformationen i Nian 14 juni och tog sig tid att söka efter min borttappade nyckel.

...till Lena. Du är bäst.

...till Torsåkers 6-årsgrupp som kom till oss på Spelmannen. Ni var så duktiga på att sjunga och läsa verser. Så omtänksamt att komma ihåg oss. Ha en bra sommar!

...till Dollarstores personal, ambulanspersonal och akuten i Gävle för att ni tog så väl hand om Sune när han sågat sig med rondellen. Tur att ni finns.

...till vänner samt läkare och sjusköterskor på cytostatikabehandlingen och Hedesunda hälsocentral för stöd och vård jag fått under min behandlingstid. Trevlig sommar!

...till all personal på avdelning 2, Bomhusgården för omtanken och den goda omvårdnaden Barbro fick av er under sin sista tid.

...till Skutskärs PRO:s reseledare för en underbar resa på Göta kanal samt en grundlig genomgång av Karlsborgs fästning. Ros även till vår trygge och dragspelande chaufför Tord.

...till Jenny, Sara och Johan som ordnade med buffé till vår avslutning.

...till Hjördis och Boel, reseledare i Valbo PRO, samt Mats för den underbart vackra resan genom Värmland. Vår chaufför Leif Engwall som körde alla tiders bra. Allt var toppen på hela resan.

...till alla ledare och barn som deltog i Söderfors ungdomsfotbolls fotbollsskola 13 till 15 juni. Det var tre roliga och givande dagar! Hoppas vi ses nästa år igen.

...till Församlingskåren, Anders och Arne som ställde upp på vår egen nationaldag 5 juni. Det blev en god, glad och trevlig stund tillsammans med er.

...till alla som gjorde Matchen på Folkan 14/ juni till en sådan succé.

...till Gully Mattsson, Barkhyttan för god mat i en veckas tid. Ros även till Tomas och Malin, Jeppe, Josefin, Sol-Britt, Mia samt till Bent som var där och åt.

...till fackombudsmannen på kommunal, Gävle, Magnus Nordenwall för din kompetenta insats och förmåga att få ordning på det andra inte lyckas med.

...till elever och personal vid Bodås skola. Tack för en trevlig tid! Ha en skön sommar!

...till Pelle och Sisko för att de ordnade den trevliga resan till Helsingfors. Vi ser redan fram emot nästa resa.

...till fröknarna på förskolan ”I Ur och skur” Ludvigsberg, Valbo, för den trevliga sommaravslutningen och för all kunskap om bland annat djur och natur som ni ger barnen och som de sedan ger oss.

...till distriktssköterskorna och hemtjänsten i Årsunda för den värme och glädje er fina och omsorgsfulla vård skänkt.Vi anhöriga till Inga-Britt Ågren vill tacka för ert fina stöd,

...till Lilly och Berith för den fina resan ni ordnade till Roslagen och de många glada skratt vi fick. Ros även till Per som rattade oss.

...till vår jord. I går, 21 juni, var det sommarsolståndet.Skänk en bön, goda tankar till vår moder jord, som ska orka med all nedsmutsning vi människor gör. Våra vårdande positiva tankar till moder jord denna dag, stärker henne att hålla sig frisk för allt som lever, bor och växer här på vår jord. Skänk en god tanke till henne ni också.

Mer läsning

Annons