Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till den snälla taxichauffören...

Annons

... på HLW-taxi som kom hem till mig med min mobil som jag tappat i bilen under hemresan från Arlanda natten mot söndag.

Tunisienresenären

...till alla våra superduktiga sommarvikarier. Hoppas ni vill vara hos oss igen nästa sommar. Ni är alltid välkomna tillbaka ska ni veta.

Personalen på Sol- och Skogsgläntan i Älvkarleby

...till Thomas Levin på Resia i Gävle för att du stått ut med oss trots allt vårt krångel och våra ändrade planer. Tack för all hjälp. Nu är vi äntligen på väg!

Hanna och Sara

...till Svea Zättlin, en av Lingbos eldsjälar. Vi är så oerhört tacksamma för all hjälp vi får. När Gösta behöver hjälp när han åker till sjukhuset följer Svea med. Svea har alltid en hjälpande hand trots att hon själv inte är en ungdom längre. Finns inte nog många ord för att tacka denna fantastiska kvinna.

Gösta och Inga

...till Jan-Mikael och Tor-Andre Govasli för att ni tar ut mig till laget i bowling fast det går lite tungt för mig, det uppskattar jag. Det finns inget roligare än att spela.

En medlem i BK 66

...till Ulla, Anita, Vailet, Christina och Marianne för den fantastiskt roliga skolträffen ni ordnade för oss 47:or, 48:or och 49:or vid Råns skola. Ojojoj vilken nostalgikick, helt underbart.

Alla skolbarnen

... till Länsmuseets arbetslag och alla som hjälpte till vid Hille hembygdsförening och LRF Hille med arrangemanget av kulturarvsdagen och höstmarknad vid Hille hembygdsgård. Även till alla som skänkte varor till marknaden.

Hille hembygdsförening

...till mina kollegor och pensionärer i Haga/demensgruppen på Carema care hemtjänst. Ni är guld värda!

Emma

Mer läsning

Annons