Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till den som hittade min nyckelknippa

Annons

..till den person som hittade min borttappade nyckelknippa och mobil på cykelvägen vid Upplandsleden och gjorde sig besvär och lämnade in till polisen. Jag är så tacksam för detta!

Inez

....till Länsmuseets arbetslag och alla som hjälpte till vid Hille hembygdsförening och LRF Hille med arrangemanget av kulturarvsdagen och höstmarknad vid Hille hembygdsgård samt till alla som skänkte varor till marknaden.

Hille hembygdsförening

...till Acke, Lena och Chris för deras engagemang som läger- ledare på diabeteslägren i Undersvik år ut och år in. Även till våra suveräna ungdomsledare Stina, Alexander och Louise.

Ewa, Erika och Siw

...till alla som hjälpt mig och barnen så otroligt mycket i samband med min akuta ryggoperation.Vad gjorde jag utan er? Ni har alla en speciell plats i mitt hjärta.

Carola Rossander

...till Hosjöns midsommarförening för den trevliga dagen 12 september i Axmar Bruk. Även till guiderna där och båtfärden ut till Kusön.

Lars och Inger

...till våra duktiga sommarvikarier Sam, Tina, Madde, Julia, Linda, Sofie, Helena, My, Vlora, Angelica, Maria och Amanda.

Stureborgs gruppboende

Mer läsning

Annons