Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till den underbara personalen...

...till den underbara personalen på avdelning 11, Gävle sjukhus, som med stort engagemang, tålamod och vänlighet vårdat vår syster/faster Ingrid under flera veckor.
Anhöriga till Ingrid Wallerström

Annons

...till grabbarna i mitt gamla fotbollslag P-89 i IK-Huge och ledare, för den stora överraskningen inför min högtidsdag. Ros även till Nicko med personal på Kungshallen under samma kväll.

...till Pelle som kör bussturen mellan G-Hammarby och Storvik. Han är alltid så trevlig och snäll.

...till Malin, för hjälpen under onsdagskvällarna under hösten/vintern.

...till den otroligt engagerade och duktiga personalen på Brynässkolan, klass 2, Jessika, Maria, rektor Gerd och specialläraren Mia.

...till vicevärden Leif Ljungberg i BRF Stensöta Örta, Sandviken, för allt arbete som du gör för oss boende. Även tack till styrelsen som anställde Leif och för det arbete som ni gör.

...till alla som har sponsrat SIK/Hille U15 när vi hade Toronto East Enders på besök. Även tack till alla som hjälpt till och till alla värdfamiljer som ställde upp denna nyårshelg.

...till alla sjuksköterskor och läkare på barnavdelning 107B i Gävle, för att ni har varit så gulliga och snälla mot mig. Nu springer jag för fullt på fotbollsplanen igen, mycket tack vare er. Ni är guld värda!

Mer läsning

Annons