Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till den unge mannen...

...till den unge man i liten röd firmabil som drog upp mig ur diket måndag morgon 12 maj då jag tappade min släpvagn efter Upplands- leden. Jag var alltför stressad för att tacka dig ordentligt! Ove Hansson

Annons

...till Titti och Lillan som gjorde vår resa till Eckerö så mysig med sina fantastiska överraskningar. Ni är helt otroliga. Hoppas på uppföljning snart. 14 nöjda brudar

...till lungmottagningen, med Sven-Erik Granström i spetsen, kvinnokliniken, förlossningen och neonatalavdelningen för expertis och proffsigt och varmt bemötande under min utredning, före och efter vår Arves födsel. Ett extra fång blommor till Christa på neonatal för ditt personliga engagemang i vår familj!

Åsa och Erik Axelsson, Hofors

...till fantastiska Inger och Seved Ehrin! Det kändes som att komma till paradiset när ni tog emot oss i Smörnäs. Allt är så otroligt välskött och fint så man bara myser. Vi hade underbart kul med fiske, lek i skogen, bastu, bad och mycket mera. Vi kommer tillbaka nästa år!

Barn och personal, I Ur och Skur Vinbärsgården

...till all personal på avdelning Lunden på Kristinelundsgården för att ni på ett så fint sätt tagit hand om Eva under ett helt år. Vi är alla så nöjda och tacksamma för den omsorg ni gett Eva och det trevliga bemötande vi fått.

Barnen Lisa, Robert och Janne samt sambon Ove

...till elever och personal på Rotskärsskolans GRS för toppendagen på naturskolan i Hyttön. Vi hade jättetrevligt – välkomna till oss i höst!

Elever och personal vid Sofiedalskolans GRS

Mer läsning

Annons