Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Diabetikerföreningen

Annons

...till Diabetikerföreningen i Skutskär genom Maj-Britt Jacobsson, som ordnade en fin och intressant resa till Dalarna, bland annat Siljan runt. Samt till vår chaufför Staffan, som inte bara körde som en gud, utan var ett levande historioskt orakel. Under resans gång berättade han om en mängd ortsnamns uppkomst och betydelse.

Vi i bussen tackar och bugar genom Ingegärd och Edit

...till alla som hjälpte mig när jag blev dålig under gudstjänsten i Kalvsnäs.

Margit Gustafsson

...till läkaren Per Sundblom på Skutskärs vårdcentral. Det var mycket bra av dig att ringa mig då det var krångel med min hjärtmedicin. Tack vare dig så fixade det till sig!

Karl-Gustaf Finell

...till dig Mikael Olsson för att jag fick chansen att lära känna dig och kunna njuta av din musik som gjort mig salig och lycklig. Hoppas innerligt att ditt fortsatta musikliv ska ge mer i kassan än det gjort hittills! När jag och mina kompisar kopplar av och umgås, lyssnar vi till dina sånger med sanningar från livet i Hofors. ”Sov intill mig” är sången som får mitt hjärta att blöda!

Anitha Näsström

...till Agne och Kristina Eriksson i Gammel- boning för alla kantareller som ni plockat till oss. Det är inte första gången. Ni är guld värda!

Monica på Finnäsgatan

...till Per Palmgren för att du skjutsade Orman till Mälaren och Ultuna. Du är guld värd!

Anna

Mer läsning

Annons