Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Dicks dam- och herrfrisering

Annons

...till alla dem som gav en grupp kinesiska studenter vid högskolan en upplevelse utöver det vanliga i Heliga Tefaldighets kyrka i Gävle: Prästen Karin Kristiansson som guidade kyrkan runt, från runstenen i vapenhuset till utdragslådorna för prästskrudarna, och de tre barn- och ungdomskörerna vars luciaframträdande smälte allas hjärtan.

Barbro Sollbe

...till er alla som överraskade oss med den fina blomman och de värmande orden. Vi ses!

Lena och Ulrika

...till bröstcancerföreningen Maria, X-län för en mycket trevlig gröt/julfest med lucia och tärnor och underhållning av ”grabbarna”.

Tomten

...till Mikael och Alexandra för att ni hjälpte mig när vi kom till Gävle 25 december. Tänk att det finns så underbara människor i vår annars så hårda värld.

Anna

...till Dicks dam- och herrfrisering för den eminenta håruppsättningen till Nobelmiddagen i Stockholms stadshus, vi fick en fantastisk kväll!

Kristian och Linda

...till damerna som hjälpte mig när jag ramlade på Stortorget. Det blev en svullen näsa och ömma knän, tur ändå.

Från en evigt tacksam tjej

...till Jenny med personal på Jennys Hund och Katt för all er hjälp när vår bil brann upp på er vipkväll. Enormt tacksam för ert stöd och gästfrihet, ni är våra barns hjältar.

Familjen Thomassen

...till alla medarbetare vid Hofors hälsocentral, som tillsammans utfört en säker och trygg primärvård under 2011.

SCK

...till personalen på Selmas kök och kafé för väldigt bra bemötande och service till oss elva barn och tre i personalen 28 december.

Barn och personal

på Årsunda fritidshem

...till Niklas och personal på Biltema, som onsdagen 28 december hjälpte mig med mina torkarblad på bilen. Utan er hjälp hade vi inte tagit oss hem i regnet. Tänk om alla vore som er. Ni är guld värda.

Från den okunnige

...till busschauffören Peter Schönberg som kör för Stadsbussarna i Gävle. Han kör alltid försiktigt och hjälper oss med hjälpmedel.

Tänk om alla körde som han.

G.I.L.F

Gävles internationella leende förening

...till var och en av våra underbara vikarier som ställt upp för oss i tid och otid.

Ni är guld värda.

Källbackens förskola

...till tandläkare Inger Kellner för vänligt bemötande och ett professionellt utfört arbete.

Lennart Ahlenius

...till Svenska kyrkan Hofors, som kommit och förgyllt vår vardag med andakt på Hantverkarn och de trevliga tisdagarna med trivselträff i kyrkan. Vi ser fram emot våren med nya sammanträffanden.

Boende och personal på Hantverkarn

...till Alf Landin som skjutsade mig till HC i Ockelbo, läkaren som tog hand om mig där, de två Birgittorna som körde mig i ambulans till Gävle, personalen på röntgen-avdelningen på Gävle sjukhus samt de ambulanskillar som körde hem mig till Åmot. Detta hände 8 december. Nu går jag som vanligt igen. Tack!

Birgitta i Åmot

...till de trevliga killarna, som var ute och tränade på julafton. Det var kul att prata med er, särskilt den ena killen som jag pratade med. Det vore kul att ses igen. Du var jättetrevlig. Vi diskuterade spåren i Hemlingby och mycket annat.

Motionären

...till Kultur och fritid i Hemlingby, som håller spåren rena, från fallna träd med mera. Vilken arbetsglädje ni alla har.

Motionären

Mer läsning

Annons