Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till dig, Catrin Larsson,

Annons

...till dig, Catrin Larsson, i reportaget i Arbetarbladet 22 september. Jag blev så rörd när jag läste reportaget. Du tycks vara en modig, stark och ärlig kvinna. Jag beundrar dig. Jag önskar av hela mitt hjärta dig och dina barn lycka till i fortsättningen.

Ann-Marie Johansson, Hofors

...till alla som hjälpt mig.För två år sedan brann mitt hem. Nu står ett nytt hus färdigt och jag har återfått hemkänslan och trivs på Kvistholmen bland mina grannar. Ros även till alla duktiga hantverkare som rivit, byggt, målat, dragit värme, vatten, el, och planerat en helt ny trädgård och till alla som varit ett stöd under tiden.

Erene Löf

...till det underbara paret som bogserade mig i hamn med båten efter att motorn gett upp på onsdags förmiddagen

Bosse

...till samtliga som bidrog till en mycket lyckad dag på Höstmarknaden vid Valbo Hembygdsförening.

Styrelsen Valbo Hembygdsförening/ Ewa H-P

...till Anna Rydbäck som i år igen ordnade så att alla barn på Lilla Karlavagnen/Andersbergsskolan fick äta härlig ekologisk frukt.Ros och tack till Magnus på Maxi som så frikostigt bjöd på frukt.

Barn och personal

på Lilla Karla

...till läkare Hajo och medarbetare, personal på dagkirurgin/op i Sandviken för väl utfört arbete och gott omhändertagande 4 september.

Kicki

...till Fredrik Swahn för de otroligt vackra tonerna på Sabinas begravning. Din sång gjorde denna svåra stund lite lättare att bära.
De närmast anhöriga

Mer läsning

Annons