Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till dig som hjälpte vår son...

Annons

...till dig som skrämde iväg fyra okända ungdomar och sedan hjälpte vår 15-årige son när han blivit nedslagen och sparkad sent lördag kväll 14 januari på väg till bussen i Andersberg. Du stannade och höll honom sällskap i kylan tills bussen kom. Det känns bra att veta att det finns så fina människor som du. Han mår okej nu.

William och hans föräldrar

...till de hjälpsamma medmänniskor som ställde upp för oss på juldagens otta i Sandvikens kyrka, när jag fick ett blodtrycksfall och svimmade av. Även till ambulanskillarna samt personalen på akutmottagningen och avdelning 105, Gävle sjukhus.

Jag mår bra nu

...till Raili Korhonen som bakar de godaste piroger och skänker till oss på Gästrike katthem. Du kan tro att det uppskattas av både oss och på våra öppet hus-dagar.

Personal och katter

...till de två hjälpsamma själar vid Sätrahöjden som hjälpte mig knuffa tillbaka min bil till min parkering då bakhjulet hade frusit fast.

Killen i den lilla bilen

...till alla vänliga människor som hjälpte mig när jag ramlade på Kungsbron 19 januari. Även till er på akuten. Allt gick bra.

Gudrun

...till Thomas Fahlstedt som ställer upp vid skridskoåkning och hockey i nya ishallen.

Fröknarna på Grön, Strömsbro skola

...till Eleonora Forslund, Lingbo, som tagit hand om min man Harry under min vistelse på Akademiska sjukhuset, Uppsala, samt vid min efterföljande rehabiliteringstid!

Guld värd!

...till Gun och Åke i Järbo för en julafton i efterskott med allt vad den innebar.

Ockelbobo

Mer läsning

Annons