Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till Distriktsveterinär Maria Knutsson...

Annons

...i Valbo, för den lugna och fina hjälp du gav till vår storpudel Chicko natten till 4 juli. Stort tack.

Kenneth och Gunvor

...till all personal på Solbacken i Sandviken. Ni gör ett fantastiskt jobb både med och för pensionärerna, det kan inte bli bättre!

Surr

...till personalen på JYSK i Sandviken, för ett trevligt och proffsigt bemötande. Tack vare er kan vi äntligen sova gott.

B 20

...till Else-Britt, Inger, Evelyn, Angelica och Gerd. Dessa glada damer gjorde vårt midsommarfirande på plangården till en skön start på sommaren.

Stort tack från oss alla

...till Jonas Mortén, Kim och rörmokaren. Ni gjorde ett fantasiskt jobb så att vi kunde fira midsommar med våra nära o kära. Sådan personer som ni är guld värd när skadan kommer på besök.

Tusen tack från Yngve och Birgitta i Stocksbo

...till mina härliga dagbarn och deras föräldrar för en fantastisk present till min födelsedag plus jättefina sommarpresenter. Även ett stort tack till mina arbetskollegor. Trevlig sommar.

DBV Ginnie

...till Kristina Larsson som så kärleksfullt ställer upp för mormor Karin. Ställer också upp för barnbarnet och hela släkten i alla väder.

B och J

...till tandläkare Nils Höglund för skickligt utfört arbete. Glad sommar!

Karin Englund

...till Anette Lundgren för att du fixade ”stockarna” som du lovade fast du slutat på tekniska kontoret. En glad sommar.

Mona och Nils Olov Ljunggren Gröneborgsgatan

...till Ove, Eva och Siv Olsims för den trevliga släktträffen i Partyladan med traktorskjuts och andra aktiviteter, en bra dag.

Släkten i Verkebro och Kessmansbo

...till Olle Hellström på Hofors Elverk som såg till att hålla dammluckorna öppna i några timmar extra så att vi kunde genomföra vår årliga paddling på Hoån i Torsåker! Vi hade en helt underbar dag med många skratt!

De sexton kanotisterna

Mer läsning

Annons