Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till doktor Bob Andersson...

Annons

... på Skutskärs vårdcentral för hjälpen med min far.

Nöjd anhörig

...till Johnny i Jehanders grusgrop i Stallmon. Du är en toppenkille. Alltid lika glad och serviceinriktad.

Tjejen i den blå bilen

...till sjukhusbibliotekarien från Söderhamn. Du är så hjälpsam, serviceinriktad och har låntagaren i centrum.

Annelie

...till gentlemännen, arrangörerna av blåsmusik i Regementsparken i somras. De gör ett fantastiskt arbete för att glädja oss Gävlebor. Tack för en grandios avslutning med Hemvärnets musikkår torsdag 1 september.

”Tjejbänken” och Lennart

...till Lena Stenberg på Rosens behandlingshem i Storvik för att hon är den hon är och för att jag och Klara fick följa med till relationsveckan i Bollnäs. Det var guld värt för mig. Lena är en klippa inom behandlingssvängen och jag är tacksam att hon finns i mitt liv.

Potti och Klara

...till Mariann Krusberg och Anita Lind i Västbyggeby för den roliga hemliga resan med mat, dryck och underhållning i Dalhalla.

Classe och Elvy, Kalle och Ann-Kristin och Anders och Ingrid

...till vår chef Carina Eriksson på Idrottsallén, för den trevliga eftermiddagen med minigolf i Bouloungen.

Vi som var med

...till Britt Lindström för den trevliga och intressanta guidningen på Björk & Berries doftcenter i Högbo. Helt suveränt!

Nio glada tjejer från Valbo

...till Camilla Lundgren för att du är en sådan snäll, omtänksam och underbar person. Jag är så glad och lycklig över att få känna dig.

Lycklig

...till Berit på kardiologens tidsbokning i Sandviken för att hon fixade en tid till mig så snabbt!

Camilla -72

...till styrelsen i bostadsrättsföreningen Stigshöjden, för den trevliga jubileumsfesten, med mycket god mat och bra musik. Stort tack även till vår förträffliga vaktis Rodhny, du är en klippa.

Alla vi som hade roligt

...till Carina och Isabell som ordnade nostalgiträffen i Totra! Härligt att träffa er alla som var där.

Helén

...till Håkan Schön, Krister Emanuelsson och Jenny Grönlund som sponsrade utställningen som ordnades av Tierps brukshundsklubb och Tierps Arena.

Solveiy

...till föreningen Balans styrelse för ”Må bra- resan” till Harsa i Hälsingland. Även till chauffören Maud.

Eva

...till familjen Leif och Anna Virén i Hofors för den underbara 70-årsfesten de fixade utan min vetskap. Stort tack till släktingar och vänner och spelmännen som var med.

Birgitta Kämpe, prenumerant sen 1962

...till min kära granne Roland som kom med en hel påse äpplen till oss! Du må tro vi blev glada!!

Carita med familj

...till hemtjänsten, hemsjukvården och arbets- terapeuterna i Skutskär, för all fantastisk hjälp under Olas sista tid. Ni har varit underbara!

Maiken Norström

...till palliativa teamet Gävle sjukhus, för ert fantastiska stöd under Olas sista tid.

Maiken Norström

...till er/dig som tog hand om min häst Mille när han tagit sig ur hagen i Trödje lördag 3 september.

Katarina

...till Kjell Nordström och alla andra som jobbar på Bilisten Skutskär. Ni är helt fantastiska. Ni har hjälpt mig med alla bilar, gamla som nya. Oavsett om ni själva haft fullt upp har ni kommit ut och hjälpt en tjej i nöden. Ni är så obeskrivligt värdefulla.

Sandra

...till mina älskade arbetskompisar på Thore Petrés gruppboende i Storvik för att jag fick jobba med er i sommar och tackar för den trevliga tacos-kvällen tillsammans med personal och brukare. Jag hoppas ni sköter om varandra nu, så ses vi till våren igen.

Tina

...till Öjvind, Britt-Mari, Ingela, Anna, Rose-Mari, Raili och Jenny, personal i Borgarskolans matsal. Ni gör ett fantastiskt jobb!

Nöjda matgäster!

...till våra superduktiga sommarvikarier Jennifer Nyström, Mathilda Lundby, Evelina Nordgren och Jenny Björk som ställt upp för oss i sommar.

Personalen på serviceboendet Nedre Åkargatan 76B

...till Arne, Anette och Magnus som gjorde Håsjöcirkusen till en jättetrevlig helg även i år med god mat och presenter till barnen för tipspromenaden.

Roger och Ingrid

...till alla som medverkade på alla olika sätt och till de som kom under de underbart roliga och trevliga dagarna 3 och 4 september i Hästbo, Torsåker. Det var alla tillsammans som gjorde dessa dagar fantastiska! Hoppas det blir fler gånger!

En som var med

..till Christer Larsson på Hamrånge taxi som skjutsade oss till Dalhalla och Tällberg 3–4 september. Det gjorde du bra. En ros till Emma Wallerberg också.

Hamrånge Kyrkokör

...till Eva och Rosi med familjer som ordnade en sådan trevlig höstfest för oss i Bäckebro koloni. Jättegod mat som de hade lagat själva.

Från oss på Björkstigen

...till styrelsen i föreningen Morianen, samt alla som hjälpte till vid invigningen av vår fina miljö på gården. God mat och dryck, kaffe och kaka till oss alla. Fin gemenskap i partytältet.

Runa Henriksson i 33:an

...till Gävle DHR för de vackra blommorna jag fick genom Eivor och Bengt. Det värmde!

Sture

Mer läsning

Annons