Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

...till doktor Wallander

....till doktor Wallander, personalen på operation, UVA och Maria med personal på avd 107B för att ni tog hand om mig så bra när jag opererade mina ben 16 december.

...till kyrkan i Sandviken för all hjälp. Även till Eva Ernman och medarbetare i Björksätra kyrka för det fina julbordet. Ni är guld värda.

...till hemtjänsten i Forsbacka för en mycket fin och god jultallrik. Ros även till Ingemar för fin julmusik och till Lena för ”kaffe på maten och kakan”.

...till Anita och Kjell, alla värdinnorna samt PRO-spelmännen som roat oss hela den kulna hösten. Ni är guld värda.

...till Linda och Pelle och deras personal på Funky Hair. Ni är superba.

...till familjen Ekeroth, för ert stöd. Ni är guld värda för oss.

...till Gunnel Hyvönen i Hofors som bakat kakor åt oss när vi är i flyttagen. Även till Lisbeth Eriksson i Hofors som gav oss en fin handdukshylla till vårt nya hem.

...till kommunal avdelning 18 och Uno som planerade allt till det bästa för oss när vi fick besöka Hå ordenshus, med julmarknad. Julbord på Orbaden, Växbo blommor och Lenninge julmarknad. Dagen var snörik men Kalle chauffören körde oss lugnt.

...till BRF Pernau för att vi får hyra lokalen till vår julfest.

...till all personal på Tallmovägen 4 och köket för det fina julbordet.

...till er på Björksätra- kyrkan som ordnade ett underbart julbord samt underhållning.

...till Gertrud och Sivert Engblom för att ni tog hand om oss när vi blev påkörda i Långbro, även till dotter-dottern och han med traktorn.